Ekkora ingyen hírverést még nem kapott a magyar street art Will Smith-től

Will Smith is közreműködött az oroszországi foci világbajnokság promójában. Mint tudjuk, éppen Magyarországon tartózkodik. Ezúttal pedig a Nagyvásártelep szétfújt falai előtt láthattuk, Ronaldinhoval.

Az Instagram-posztja szerint elég durván bekávézott, mint írja.

https://www.instagram.com/p/BjxXA0UDawY/?utm_source=ig_embed

Az oroszországi foci vébé egyik himnuszának szánt dalhoz a klipet forgatták hazánkban. Szóval igen, az orosz videópromó az oroszosodott Magyarország otthonában készült. Smith nem csak énekel, de a brazil csillaggal, Ronaldinhoval is focizik. Eközben, nyilván nem tudatosan, ingyen hírverést csaptak a magyar street art képviselőinek egy részének.

https://www.instagram.com/p/BjyK-9DDEC7/?utm_source=ig_embed

A klip, amelyet szinte az egész világ megismer, már több mint 12 millió nézettségnél tart. Állandó helyszíne a Live it upnak a már említett Nagyvásártelep és a Sziget Fesztivál hídja.

Live It Up (Official Video) – Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi (2018 FIFA World Cup Russia)

Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi – Live It Up (Official Song 2018 FIFA World Cup Russia) [Video] Prod by Diplo Making the song : https://www.youtube….

De egy másodpercre a Deák tér is felbukkan.

44S 2018 06 09 16 54 15

Néhány hétig biztosan marad Will Smith. A Gemini Man című filmet forgatják. Ang Lee, a tajvani származású, kétszeres Oscar-díjas filmrendező készíti, aki többek között a Tigris és sárkány, a Túl a barátságon és a Pi élete című filmekkel lett ismert. Will Smith viszont mostanában nincs a csúcson, a Suicide Squad és a Bright című filmjeit is utálta a szaksajtó, bár máshonnan kapott elismerést: 2017-ben a cannes-i filmfesztiválon a zsűri egyik tagja volt.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból