Elég sok mindenkit megöl Lady Gaga az új klipjében

A John Wayne című dalhoz készült dögös klipben az a legkevesebb, hogy a főhősnő a csizmájával lövöldözik.

Mad Max-es autósüldözés, horror meg egy kis Született gyilkosok is van Lady Gaga új klipjében, a John Wayne-ben. A klip szerencsére nem túl hosszú, és talán nem nagy spoiler, ha eláruljuk, hogy a végén Gaga sok mindenkit kinyír a cipője sarkából kilőtt golyókkal.

Nem véletlen egyébként, hogy Gaga egy gitárral mutatkozik a klip elején és végén, több számban ugyanis tényleg ő gitározik új, Joanne című albumán, sőt a John Wayne-ben a doboknál is ő ül.  A klipet a svéd Jonas Åkerlund rendezte, aki korábban is készített már videóklipet az énekesnőnek, de dolgozott már Beyoncéval, Frank Oceannel és a Rolling Stones-szal is.

Lady Gaga Joanne Album Cover 620X413

Az új dalban egyébként közreműködik Josh Homme (Queens of the Stone Age) és Mark Ronson is.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk