Elég stílusosan zárja a 2019-es évet a Dope Calypso

Új dallal zárja az évet a Dope Calypso zenekar, amelyet New Car Stereo címre keresztelt.

Bár az év vége van, az igazán nagy ajándékok még csak most jönnek, ezalkalommal a decemberekre tudatosan ráfekvő Dope Calypso New Car Stereo névre keresztelt új számával örvendeztetnénk meg, ami az idei kiadványokat tekintve második az októberi The Boys Are Tight single után.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A New Car Stereo a második single/dal az 5. lemezről, amit most szintén Olaszországban vettünk ugyan fel. Noha a  felvételek után az anyag a zenekar önproducálásán esett át, főnix madárként tért vissza a lángokból, rengeteg minden át lett írva, és sokkal jobb lett, mint az eredeti felvételek, a lemez premierje tavasszal lesz[/perfectpullquote]

– mondta Sarkadi Miklós (ének-gitár) a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

dope calypso zenekar új album new car stereo
Dope Calypso zenekar

A fiúk az elmúlt évben az új anyag házon belüli újraproducerelésén és új színpadi felálláson: Molnár Bence (billentyűk) dolgoztak, de a régi lelkesedés és a megszokott humoros megmozdulások változatlanul maradtak. Az új dal “szerkezetében, hangulatában és akkord menetében előrevetíti egy sokkal nyugodtabb, összetettebb és összeszedettebb Dope Calypso születését”, tette hozzá Sarkadi.

Dope Calypso, Deep Glaze, skeemers: Rám ugrott egy gorilla – Kritika

A bulit a Skeemers nyitotta. A 2015-ben alapult beach pop zenekar az év elején adta ki első nagylemezét, címmel. Zenélés a tengerparton, míg röplabdáznak és táncolnak a lányok – jellemezték a stílusukat the venice period egy interjúban. A Skeemeres zenéje valóban üdítő, hangulatuk könnyen átragad a hallgatóra.

Természetesen idén sem marad el a karácsonyi klip, harmadik koprodukciónk, Veszélyes Áron rendezésével, immáron a harmadik. Egyéb arculati megjelenés tekintetében “a covereket, mint eddig mindig Elekes Áron Nagybetűs Művész Úr készíti, aki már Los Angeles partvidékén szörfözget a munkaidőn túl, ezért sokkal több pálmafát, és anatómiailag hiteles amerikai autót rajzol számunkra, mint eddig bármikor, ami valahogy teljesen egybecseng a zenekar természetes hangképi változásaival” – mondta Sarkadi Miklós.

New Car Stereo

Provided to YouTube by Believe SAS New Car Stereo · Dope Calypso New Car Stereo ℗ Jesus Saves. Moses Invests. Released on: 2019-12-19 Composer: Aron Szabó Co…

Az “évvégi örülethez” nem csak az új dal, hanem egy koncert is társul. December 30-án ugyanis az Akvárium Klub Dress Up And Go Nowhere II. antiszilveszteri eseményén lépnek fel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból