Hátborzongató helyzetbe került Sir Elton John, amikor magánrepülőgépével éppen New York-ba tartott egy koncertjére.

Szoros helyzet volt, harmadjára sikerült

A 74 éves énekes, akinek előző turnéját a koronavírus miatt kellett lemondania, nagyon megrémült, amikor Írország déli partjainál a pilóták visszafordították a gépet, mivel a problémák adódtak a rendszerrel – írta a Daily Mail.

A kényszerleszállás mellett döntöttek, ami miatt a tűzoltókat is előre értesítették. Ennek ellenére nem tudták végrehajtani a tervet, mivel a Franklin nevezetű viharciklon túlságosan erősnek bizonyult. Kétszer is megpróbálták, de csak harmadjára jött össze a leszállás.

Nem zavartatta magát, egyből felült egy másik gépre

Szerencsére nem sérült meg senki, de Elton John-t megviselték a történtek. Ennek ellenére még sem várakozott sokáig – keresett magának egy Egyesült Államokba induló repülőgépet és el is indult a legközelebbi járattal. A döntésére a Madison Square Gardenben megrendezett előadása miatt került sor, amit semmiképpen nem akart lefújni az énekes. 
Habár nagyobb katasztrófa is történhetett volna, Elton John összeszedte magát és a kaotikus események sem gátolták meg abban, hogy fergeteges hangulatot teremtsen New York-ban. A repertoárjából igazi klasszikusokat is elővett, amelyek első sorban híressé tették őt – a közönség pedig imádta.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk