Elhozza a tavaszt a Carnival Youth

A lett zenekar, a Carnival Youth szerethető, indie-folk dalaival seperc alatt belopja magát a szívedbe, hiszen zenéjük olyan, mint egy tavaszi bolondozás a barátokkal: feltölt és mosolyt csal az arcodra. A fiatal csapat már többször megörvendeztette a hazai közönséget, most pedig április 16-án, egy igazi tavasznyitogató koncerttel térnek vissza hozzánk a Dürer Kertbe.

A Carnival Youth az egyik legsikeresebb lett zenekar. Megalakulásuk után szinte pillanatokon belül egyre szebb sikereket gyűjthettek be. Ám nemcsak hazájukban figyeltek fel üdítő, a megszokottól eltérő, laza, indie-folk muzsikájukra, hanem a Balti régióban, majd egész Európában.

A trió kitartóan járja a világot, olyan fesztiválokon fordultak már meg, mint a a The Great Escape, az Open’er Festival, a Reeperbahn, a Eurosonic vagy éppen a Sziget.

Sőt, a hazai közönség láthatta már őket az A38-on a Middlemist Red vagy éppen SONYA társaságában is.

CY PROMO
/ Fotó: A Carnival Youth hivatalos Facebook-oldala

A 2012 óta létező csapat három albumot jelentett meg eddig, édes, dallamos, mégis mozgalmas és táncolható dalaikkal, melyeknek egyre növekvő rajongó táborukat köszönhetik világszerte – sőt, még a kritikusok is a szívükbe zárták őket.

Carnival Youth – “Never Have Enough” [Official Music Video]

The official music video for “Never Have Enough”, taken from Carnival Youth’s debut album “No Clouds Allowed”, released 20 October 2014. PRODUCED by VFS FILM…

Ahogy mi is, ugyanis hamarosan a csapat egy új single-el kell útra, hozzánk pedig április 16-án, a Dürer Kertbe érkeznek meg.

 #web | #facebook | #twitter | #instagram | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. április 16., 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: 1. 000 HUF elővételben; helyszínen 1. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

legolvasottabb

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból