Hallgatom Megerősítették, hogy elhunyt Bushwick Bill rapper, akinek hamis halálhírét...

Megerősítették, hogy elhunyt Bushwick Bill rapper, akinek hamis halálhírét keltették két napja

Promóció

Két napja jelent meg a világsajtóban, hogy elhunyt Bushwick Bill, a Geto Boys tagja. Ám néhány órával később, 9-én a fia cáfolta a híreszteléseket. Tegnap viszont megerősítették: még egy napig tudott küzdeni a rákkal.

Promóció
- Advertisement -

Bushwick Bill, a Geto Boys tagja 52 évesen, hasnyálmirigyrákban elhunyt, hétfőn. A rapper halálát a szintén Geto Boys-tag, Scarface jelentette be Instagram-oldalán, még vasárnap. Ezt követően a világsajtó is megosztotta oldalán a halálhírt, azonban a fia cáfolta mindezt.

Nem halt meg az apám. Még mindig él és küzd az életéért. Szüksége van az imáitokra és támogatásotokra

– írta Instagram-oldalán Bushwick Bill fia. Ám hétfőn, a délutáni órákban feladta teste a rákkal folytatott küzdelmet, írja a The Guardian és a Pitchfork is.

Bushwick Bill rapper 2018-ban, Los Angelesban, a Beach Goth-on / Fotó: Scott Dudelson / Getty Images

A Geto Boys-tagot még februárban diagnosztizálták negyedik stádiumú hasnyálmirigyrákkal. Ezt követően brutálisan kemény kemoterápiát kapott, ám ez sem segített állapotán.

A halála előtt a tagok turnét terveztek, ám végül Bushwick kifakadása okán törölték. A rapper azt nehezményezte, hogy a címmel – Egy hosszú elköszönése kezdete: az utolsó búcsú – azt sugallják, már nincs sok hátra neki.

Három lövéssel meggyilkolták Nipsey Hussle Grammy-jelölt rappert

Lövöldözés tört ki az utcán annál a Los Angeles-i ruhaboltnál, amely Nipsey Hussle rapper tulajdonában volt. Három embert lőttek meg, az állítólag véletlenül ott tartózkodó Hussle-t három lövés érte, a kórházban belehalt sérüléseibe. A két másik áldozat súlyos állapotban van, a lövöldöző férfi elmenekült a helyszínről. Having strong enemies is a blessing.

Bushwick Bill (Richard Shaw) Jamaicában született, aki a ’80-as évek végén csatlakozott a Geto Boys-hoz. Kezdetben táncos volt és Little Billy néven futott. A csapat 1991-es We can’t be stopped albumának ő látható, amelyen kilőtt szemmel pózol. Az 52 éves rapper hat szólólemezt adott ki: az első ’92-ben, míg az utolsót 2010-ben.

The Geto Boys – Mind Playing Tricks Live (1991) | #BushwickBillRIP

Richard Stephen Shaw (December 8, 1966 – June 9, 2019) was a Jamaican-American rapper better known by his stage name Bushwick Bill. He was best known as a member of the pioneering Texas hip hop group Geto Boys, a group he originally joined as a dancer in 1986 as Little Billy.

Még abban az évben, 2010-ben deportálták droghasználat miatt. Később kiszabadult az őrizetből. Bushwick Bill: Geto Boy címen egy dokumentumfilmet is készítették róla.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3