Elhunyt Cameron Boyce színész hosszú ideje tartó betegség után, 20 évesen. Leginkább Disney-sorozatokból és a Tükrök filmből vált ismertté.

Cameron Boyce hosszabb ideje küzdött egy meg nem nevezett betegséggel, melynek egy rohama következtében halt meg álmában, a hírt a színész családja erősítette meg július 6-án, szombat este.

Cameron Boyce Disney Filmek
Cameron Boyce 2018-Ban, Los Angeles-Ben, A Lafh Díjátadón / Fotó: Rob Latour / Variety / Shutterstock

A színész kilencévesen tűnt fel a Tükrökben, de leginkább olyan Disney-sorozatoknak köszönhette a népszerűségét, mint a Jessie (itt Luke Ross szerepét játszotta), a Sok sikert, Charlie! és az Indul a risza.

Videó: 6 percbe sűrítették a Disney-mesék legszebb jeleneteit

A videóesszékkel foglalkozó Jorge Luengo Ruiz profilját amúgy is érdemes böngészni, Scorsese technikáitól a Pixar főhajtásain keresztül Almodóvar kedvenc témáinak kivesézéséig sok mindent találni a munkái közt. A legfrissebb videóban épp a Disney történelmében merült el, a stúdió idén 80 éves animációs filmes pályájának legszebb jeleneteit vágta össze zseniális érzékkel.

De játszott a Nagyfiúk és az Utódok című folytatásos filmekben is, az előbbiben Adam Sandler fiát alakította.

https://www.instagram.com/p/BzUMwXSnL7v/

A Disney szóvivője „hihetetlen tehetséges előadónak” nevezte Boyce-t, aki halála napján még megosztott magáról egy fekete-fehér fotót az Instagramon, mely alatt most sok millió követője búcsúzik tőle, írja a BBC.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet