Kiderült, mi okozta Heller Ágnes halálát, amelyet a rendőrség is megerősített

Elhunyt Heller Ágnes filozófus 90 éves korában. A rendőrség megerősítette, hogy a Balatonba fulladt.

Mint nemrég sajnálattal hírt adtunk róla: elhunyt Heller Ágnes filozófus péntek kora este, amelyet a Magyar Tudományos Akadémia is megerősített.

Elhunyt Heller Ágnes filozófus 90 éves korában péntek kora este

Péntek kora este elhunyt Heller Ágnes filozófus. A úgy tudja, hogy a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton. Halálhírét a német közszolgálati tévé régiós tudósítója is megerősítette. Ungarische Philosophin #Agnes #Heller mit 90 Jahren gestorben. Geb. 1929 in Budapest überlebte sie den Holocaust, promovierte bei G.

Sajtóértesülések szerint a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton.

heller ágnes

Az MTI kérdésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a halálhírt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Péntek délután bejelentés érkezett, hogy egy holttestet találtak a Balatonban, a Balatonalmádi előtti vízterületen[/perfectpullquote]

– közölték. Hozzátették, hogy az esettel kapcsolatban az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját kizárták. Az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból