Kiderült, mi okozta Heller Ágnes halálát, amelyet a rendőrség is megerősített

Elhunyt Heller Ágnes filozófus 90 éves korában. A rendőrség megerősítette, hogy a Balatonba fulladt.

Mint nemrég sajnálattal hírt adtunk róla: elhunyt Heller Ágnes filozófus péntek kora este, amelyet a Magyar Tudományos Akadémia is megerősített.

Elhunyt Heller Ágnes filozófus 90 éves korában péntek kora este

Péntek kora este elhunyt Heller Ágnes filozófus. A úgy tudja, hogy a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton. Halálhírét a német közszolgálati tévé régiós tudósítója is megerősítette. Ungarische Philosophin #Agnes #Heller mit 90 Jahren gestorben. Geb. 1929 in Budapest überlebte sie den Holocaust, promovierte bei G.

Sajtóértesülések szerint a Magyar Tudományos Akadémia balatonalmádi üdülőjének strandjáról indult úszni, de ismerősei hiába várták a parton.

Heller Ágnes

Az MTI kérdésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette a halálhírt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Péntek délután bejelentés érkezett, hogy egy holttestet találtak a Balatonban, a Balatonalmádi előtti vízterületen[/perfectpullquote]

– közölték. Hozzátették, hogy az esettel kapcsolatban az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját kizárták. Az ügyben közigazgatási hatósági eljárás indult.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk