Így légy kreatív karácsonyi ajándékozó: Elindult a Latarka kortárs művészeti vásár 2017

Az idei alkalom már csak azért is ünnepélyes, mert mérföldkövet képez a művészet iránt érdeklődő közönség és a fiatal kortárs, képzőművészek közti gyümölcsöző együttműködés terén. Elindult a Latarka kortárs művészeti vásár 2017.

Mi sem kellemesebb, mint a hó borította, fehér karácsony, ám a karácsony egyértelműen a színek ünnepe is. Már csak párat kell aludnunk, és ismét színfoltokban úszik majd a város, kezdetét veszi a karácsonyi zsongás. A művészet szerelmesei pedig örülhetnek, hiszen a sok-sok karácsonyi vásárral egyidejűleg most egy igazán különleges hely nyitja meg kapuit, immáron ötödik alkalommal: a LATARKA Galéria exkluzív képzőművészeti vására ebben az évben is lehetőséget nyújt a művészet iránt érdeklődőknek, hogy kortárs festménnyel, fotográfiával vagy képzőművészeti alkotással lepjék meg szeretteiket, ezáltal is színessé varázsolva azt. 

Az idei alkalom már csak azért is ünnepélyes, mert mérföldkövet képez a művészet iránt érdeklődő közönség és a fiatal kortárs, képzőművészek közti gyümölcsöző együttműködés terén.

A visszatérő művészek munkái mellett most is több mint száz fiatal képzőművész alkotásai lesznek láthatók és megvásárolhatók, egységes áron. 

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A vásár 2017. december 6-án 19.00-kor kezdődik, és december 21-ig várja a látogatókat.

Vendégeink a megvásárolt műalkotásokat akár azonnal hazavihetik, hogy otthonukat még szebbé tegyék, tehát nem szükséges a rendezvény utolsó napjáig várni.

Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket páratlan élmény, ezért telefonos, internetes foglalást nem fogadunk. Ebben az évben a műalkotásokból nyert bevétel nagy részét a galéria működésének fenntartása mellett jótékonysági célokra fordítjuk.

A kiállítók műveit, azaz az online katalógust ezen a linken tudjátok megtekinteni egytől-egyig.

MŰVÉSZEK: Aranyász Zita, Bács Emese, Balla Márta, Bánki Ákos, Baráth Áron, Baráth Bálint, Benkő Lilla, Berkeczné Juszkiewicz Romana, Bernát András, Bódis Barnabás, Borsándi Balázs Boci, Bosnyák Zsuzsa, Bozukova Zhenia, Brückner János, Bullás József, Chilf Mária, Csabai Renátó, Cselőtei Nikolett, Csernátony Lukács László, Dick Alexandra, Dobó Bianka, Dovák Melinda, Esse Bánki Ákos, Fábián Erika, Fábián Zoltán, Fajgerné Dudás Anna, Farkas Fanni, Fekete Szilvia, Forrai Ferenc, Fülöp Gergő, Funtek Nikolett, Füredi Tamás, Gallai Judit Ágnes, Gál Krisztián, Gáspár Annamária, Gazdag Ági, Gerő Ambrus, Gesztelyi Nagy Zsuzsa, G. Horváth Boglárka, Góra Orsolya, Halmi-Horváth István, Hardi Ágnes, Herbert Anikó, H. Jancsó Kata Nu’Al, Holló István, Horesnyi Máté, Horváth Csongor Gergő, Horváth Dániel, Horváth Győző, Horváth Lóczi Judit, Horváth Richárd, Horváth Roland, Jakatics Szabó Veronika, Jámbor Éva, Jánosi Anna, Kaci Simon, Kacsák Tamás, Kaszás Konrád, Kettős Tamás, Kerekes Gábor, Király Gábor, Kontra Ágnes, Kores Eszter, Kőszeghy Flóra, Kuli Adél, Kusovszky Bea, Lantos Csenge, László-Kiss Dezső, Laszlovszky Sofia, Lőrincz Réka, Magyarics Tibor, Markó Dániel, Melkovics Dorina, Mendreczky Karina, Miss KK, Mucsy Szilvia, Nagy Gábor György, Nagy Sára, Nagy Zsófia Magdolna, Naomi Devil, Nikon One, Ódor Bence István, Oláh Norbert, O. Ranvig Róza, Osgyányi Sára, Osnowski Stefan, Őry Annamária, Palik Eszter, Petró Petra, Piars Tomasz, Ráskai Szabolcs, Révész Ákos, Ronga Eszter, Seres László, Siegmund Ákos, Stark Attila, Szabó Ágnes, Szakál Éva, Szakállas Zsolt, Szemző Zsófi, Szentgróti Dávid, Szerdi Gábor, Szlavik Barbara, Szabó Kristóf, Szőke Gáspár, Szöllősi Géza, Sztefanu Marina, Szuharevszki Mihály, Szunyoghy Viktória, Szurcsik Erika, Takács Anett, Takács Máté, Takács Orsolya, Tarczy István, Tettamanti Ádám, Tollas Erik, Tóth Zsófia, Törteli Lilla, Utcai Dávid, Vachter János, Varga Zsolt, Végh Júlia, Verebics Ágnes, Verebics Kati, Vető Orsolya Lia, Zékány Dia, Zelena Veronika

A karácsonyi kiállításon és vásáron minden műkedvelőt és műgyűjtőt sok szeretettel vár a LATARKA négy kurátora: Tomasz Piars – Bánki Ákos – Bársony István – Esse Bánki Ákos

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. december 6-tól egészen 21-ig.

Helyszín: LATARKA, Budapest

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk