Elisabeth Moss alakítja Daina Reid kísértethorrorjának főszerepét, a Run Rabbit Run című filmet a cannes-i virtuális filmvásáron mutatták be a forgalmazóknak.

Reid A szolgálólány meséje című nagy sikerű tévésorozat több epizódját rendezte, Moss pedig a széria révén vált világszerte ismert filmsztárrá, és Golden Globe-díjat is kapott érte – emlékeztetett rá a The Hollywood Reporter.

Elisabeth Moss Run Rabbit Run A Szolgalolany Meseje
Elisabeth Moss / Fotó: Getty Images

A színésznő a horrorban egy termékenységi problémákkal foglalkozó orvost alakít. A két lábbal a földön járó szakember magabiztossága akkor billen meg, amikor észreveszi, hogy kislánya, Mia egyre furcsábban viselkedik.

Azonnal siker lett A szolgálólány meséjének folytatása, Margaret Atwood új regénye

Az eladási statisztikák alapján minden negyedik másodpercben elkelt egy példány az Egyesült Királyságban az A testamentumok ból. Ez pedig összesen nagyjából 102 ezer vásárlásnak felel meg. Margaret Atwood regénye az A szolgálólány meséjének folytatása. A történet 15 évvel az első regény után játszódik és a disztópikus Gilead birodalmának fejlődését mutatja be.

Az orvosnak át kell értékelnie mindazt, amiben addig hitt, és szembe kell néznie múltja egy kísértetével.

Wes Anderson után Daina Reid

A forgatókönyvet a regényíró Hannah Kent írta. A produkciót a Carver Film készíti a Los Angeles-i központú XYZ Films közreműködéséve. Moss producerként is dolgozik a filmen partnerével, Lindsey McManusszel.

Wes Anderson új filmje, a The French Dispatch hemzseg a sztároktól

Wes Anderson új filmje, a The French Dispatch hemzseg a sztároktól Nem lesz 4 órás az új Wes Anderson-film Korábban, az IMDb adatai szerint felmerült az a pletyka, hogy Wes Anderson új mozija 241 perces hosszúságúra rúg majd. Ezzel a rendező leghosszabb filmje lenne az alkotás.

Mossnak legutóbb A láthatatlan ember című filmjét vetítették a mozikban, és hamarosan látható majd Wes Anderson munkájában, a The French Dispatch-ben, amelyet beválogattak az idei cannes-i filmfesztivál virtuális versenyprogramjába. Az új Wes Anderson-film premierjét októberre halasztották a koronavírus-járvány miatt. A két említett alkotás mellett tavaly Jane Campion rendezésében készült The Power of the Dogban (A kutya ereje) volt látható.

Nemrégiben pedig a családon belüli erőszak ellen szólalt fel a február 27-től látható A láthatatlan ember filmje kapcsán.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk