Nézem Fotó Így válunk eggyé a digitális világunkkal – Eliska Kyselkova...

Így válunk eggyé a digitális világunkkal – Eliska Kyselkova fotói

Promóció

Egyre elterjedtebb a divatiparban az a nézet, mely szerint potenciál van a mesterséges intelligenciában. A művészek egyre szabadabban nyúlnak ehhez a témához, hogy megmutassák utopisztikusnak elgondolt világukat, csak úgy, mint Eliska Kyselkova.

Promóció
- Advertisement -

A 2000-es évek elején az Y2K-divat visszanézve furcsának is mondható próbálkozás lehetett. Azonban egy cseh művészeti vezető és fotográfus, Eliska Kyselkova kollabra lépett a Hungerrel.

Eliska Kyselkova / Fotó: Hunger

Tette ezt mindazért, hogy elkapja a mindennapjainkat egyre inkább behálózó és abba belolvadó digitális világ toposzait.

Manapság olyan, mintha a digitális énünk sokkal fontosabb lenne, mint a valódi. Legtöbbünk a napunk jelentősebb részét telefonjaink és laptopjaink csekkolásával töltjük el, és ez a digitális élmény még inkább magával ragadóbb lesz a kiterjesztett és virtuális valóság jövőbeni fejlődésével

– nyilatkozta a Hungernek Kyselková.

Pepsi land 🚀 #cinemagraph #throwback photography and motion @eliskakyselkova set design @andrea_katonova styling @silviavdhaupt and @eliskakyselkova models @blankabartosova @elishkaku fashion design @jakubpolanka @pepsi #models #fashion #pepsi #Photography #sport #fashionphotography #fashioneditorial

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A kollaborációt Pixel Future névvel látták el, és érdemes azokat is megemlíteni, akik nélkül nem kaptunk volna ennyire jövőbenyúló, esztétikus művészeti darabokat.

Sophie the Robot a világ első, állampolgársággal rendelkező robotja / ContextUs

Megtisztelve és büszkének érzem magam ettől az egyedülálló kitüntetéstől – mondta a tömegnek. Történelmi jelentőségű az első robotnak lenni a világon, akinek állampolgárságot adtak, hogy a mesterséges intelligencia segítségével az emberek egy jobb életet élhessenek. Élő interjúban válaszolván a feltett kérdésekre, Sophiát megkérdezték, hogy mennyire gondolja a robotokat öntudatosnak?

Michael Moon a modellek mögé helyezett, hajlított tükrökre varázsolt sci-fi festményei, Gregory Kara sminkmester 3D-s tollal elvégzett munkája, Una Ho stylist, illetve Jake Gallagher hajstylist stílusérzéke garantálja a teljes cyberélményt.

Már láttuk Sophia robotot is a Hanson Roboticstól 2015-ben – az első MI-t több mint 50 arckifejezéssel – és azt, hogy képes arcokat felismerni, köszönhetően a számítógépes algoritmusoknak

– tette hozzá Pixel Future megalkotója.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3