Elizabeth Hurley több mint húsz évvel ezelőtti megjelenését idézte fel egy Versace-ruhával.

A színésznő ötven felett is kirobbanó formában van

Elizabeth Hurley színésznő a karanténban töltött időt azzal ütötte el, hogy újra magára öltötte a gyönyörű Versace-ruhát, amit két évtizeddel ezelőtt láthattunk rajta utoljára.

Elizabeth Hurley 1999
Elizabeth Hurley Az 1999-Es Díjátadón / Fotó: Ron Galella

Hurley 1999-ben viselte a mélyen dekoltált, hát-nélküli Versace-ruhát a Amerikai Divattervezők Tanácsának Díjátadó eseményén (Council of Fashion Designers of America Awards). A levendula színű koktélruha vállpánttal és hosszú oldalkivágással rendelkezik.

Florence Welch: „Volt néhány erősen megkérdőjelezhető divathullám az életemben”

Florence Welch legutóbb Anna Wintour virtuális Met Gáláján idézte fel a múltat és énekelt, most pedig az Instagram-oldalán nosztalgiázott. Egészen pontosan egy 2008-ban készült képet posztolt. Ebben az évben jelent meg a Florence + The Machine Dog Days Are Over című slágere debütáló albumukról, a Lungs-ról, amellyel elkezdődött az együttes szédítő pályafutása.

Az 54 éves színésznő az Instagramon osztotta meg a fotót, amelyen egy szőrmepokrócon fekszik, díszes háttér előtt és természetesen az említett Versace-ruhában, írja a Harper’s Bazaar. Mindezt a #TurnUpNotIn projekt keretében tette.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Csak pihenek és nézem a tévét a Versace ruhámban, amit 21 évvel ezelőtt viseltem[/perfectpullquote]

– írja a színésznő.

https://www.instagram.com/p/CAWD6XylmcI/?utm_source=ig_web_copy_link

Hurley Versace irántit szeretet nem új keletű

A színésznő szívesen viseli a márka ruháit, hiszen 1994-ben a Négy esküvő egy temetés című film premierjén is egy másik Versace-ben, egy fekete testhezálló bársonyruhában jelent meg Hugh Grant színész oldalán.

Elizabeth Hurley Versace
Elizabeth Hurley 2019-Ben A Harper’S Bazaar Fotózásán / Fotó: Damon Baker

A még mindig bomba alakkal rendelkező színésznő 2019-ben is modellt állt a Harper’s Bazaar számára természetesen ismét egy ikonikus Versace-ruhában.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet