Elkészült a STRAND Fesztivál idei első himnusza

A STRAND Fesztivál ebben az évben igazi különlegességgel készül a fesztivál rajongói számára, 2018-ban ugyanis a szervezők úgy döntöttek, nem elégszenek meg egy himnusszal, több dalt is szeretnének a STRAND Fesztivál zenéjeként tudni. 

Már-már hagyományosnak mondható, hogy a fesztiválok minden évben saját himnuszt választanak maguknak. Az augusztus 22-25. között, Zamárdi szabadstrandján lévő STRAND Fesztivál esetében azonban idén rendkívüli módon nem csak egy dal büszkélkedhet majd ezzel a címmel, hanem több is. A fesztiválhangulatot elsőként a New Level Empire új dala és az ahhoz készített klip hozza majd meg ezen a nehézkesen induló tavaszi napon, a maga forró, Balaton-parti jeleneteivel.
 
A New Level Empire megannyi sláger után ismét egy fülbemászó dallal rukkolt elő. A Valahol Valamit Valakivel nagylemez legújabb dala az Odafutatnánk egy vérbeli nyár- és fesztiválváró dal.

Könnyed, laza, melegbe vágyódó, nyári flash, ami mindenkinek ugyanazt az életérzést hozza el, tökéletesen passzol a STRAND Fesztiválhoz!

– foglalja össze Zola, az együttes énekese.

Kep 1509462481
New Level Empire / Fotó: A Zenekar Hivatalos Facebook-Oldala

A dalhoz készült klip is ezt az életérzést mutatja be.

A zenekar téli, urbánus környezetbe próbálja belopni a nyári strand hangulatot, több-kevesebb sikerrel, majd berobbannak a fesztivál napsütéssel és energiával teli képkockái.

Ha megnézzük a kisfilmet, azonnal elkezdjük tervezni a nyári bulinaptárunkat…

Az Odafuthatnánk egyébként sorban a zenekar tizenharmadik rádiós és tizenegyedik klipes dala, amely az augusztus 23-i STRAND fellépésükig minden koncerten felcsendül majd. 
 
A 6. STRAND Fesztivál augusztus 21-én indul majd a Petőfi Zenei Díj gálájával Zamárdiban, kedvezményes árú, elővételes jegyek pedig még május végéig kaphatók.

Robin Schulz és a 30 Second to Mars, valamint a Kungs is ott lesz a STRAND Fesztiválon a New Level Empire mellett.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból