A rendőrség újranyitotta Ellen Greenberg ügyét, akiről korábban azt gondolták, magát szúrta le, hiába volt tíz szúrt sebe a feje hátulján is.

A 27 éves tanárnőt, Ellen Greenberget vőlegénye találta holtan az otthonukban. Mivel az ajtó belülről volt bezárva, amikor a nő párja megérkezett és nem találták dulakodás nyomait, a rendőrség öngyilkosságnak minősítette az ügyet, írjaBors.

A nő testén húsz szúrt sebet találtak. Ebből tíz a mellkasán és a hasán volt, a maradék tíz pedig hátul, a tarkóján. 

A tanárnő családja az eset óta, közel tíz éve könyörög a hatóságoknak, hogy nyissák újra az ügyet, ugyanis a sérüléseken kívül más jelek is arra utaltak, hogy a nő nem vetett véget az életének. Nem hagyott búcsúlevelet, az internetes keresési előzményeiben sem találták az öngyilkos gondolatok nyomait, és a nő pont azelőtt tankolta tele az autóját, hogy elhunyt.

A hosszú évek után végül elérték a céljukat: újranyitották a nyomozást. Úgy gondolják, a bűnügyi helyszínt alaposan kitakarították, és szándékosan rendezték be úgy, hogy az öngyilkosságnak tűnjön. Ezúttal már figyelembe veszik azt is, hogy nem stimmeltek a vérfoltok, és az se, ahogyan a nő fogta a kést, mikor megtalálták.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet