Ismét vörös szőnyegen Ellie Goulding, a Brit Awawrdson járt

Ellie Goulding hosszú évek után ismét vörös szőnyegre lépett, ezúttal a 2020-as Brit Awards-on, amely Anglia legfontosabb zenei díjátadója.

Koche ruhában jelent meg Goulding

Ellie Goulding Brit Awards 2020 Ruha
Ellie Goulding A 2020-As Brit Awards-On / Fotó: Getty Images

Ellie Goulding a korábbi szerepléseihez képest az utóbbi években nemcsak a munkából és a koncertezésből, de a vörös szőnyeges megjelenésekből is visszavett. Érthető, hiszen időközben férjhez ment és inkább házasságára koncentrált, viszont a Brit Awards-ot, ami Anglia legfontosabb zenei díjátadója, természetesen nem hagyhatta ki, mint a szigetország egyik legfontosabb és legsikeresebb előadója, írja a Daily Mail. Mint beszámoltunk róla, Billie Eilish itt is díjjal távozott, mellette többek között a Foals, Mabel, Dave és Stormzy is.

A gálára már csak azért is eljött, hiszen jelenése volt a színpadon, ő adta át a legjobb női előadónak járó díjat. A 33 éves énekesnő a vörös szőnyegre egy színes Koche ruhában érkezett, aminek a stílusát leginkább az ólomüvegablakokéhoz tudnánk hasonlítani, hiszen színes, különböző anyagok kerültek egymás mellé fekete kontúrral.

Rizikós választás volt részéről ez a szett, hiszen sok helyen áttetsző, azonban nem is a ruha anyaga miatt villantott nagyokat a vörös szőnyegen, hanem a szabása miatt.

Mondhatni, merész választás

Ellie Goulding Brit Awards 2020 Ruha2
Goulding Merész Szettet Választott / Fotó: Getty Images

Az ujjatlan ruha ugyanis oldalt nagyon szexi volt, és Goulding nem is szégyellte, hogy a melle többször kivillant belőle.

Az idei díjszezonban több híresség is merészen öltözködött, mint például a magyar modell, Palvin Barbara az Oscar utáni afterbulin, vagy a BAFTA-gálán Johnny Depp lány, Lily Rose.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból