Közleményben jelentették be Sziget Fesztivál szervezői, hogy egyelőre nem tudni, elmarad-e a rendezvény.

Idén is nagy neveket jelentettek be

Tavaly november közepén derült ki, mely napokon rendezik meg a 2020-as Sziget Fesztivált. Az első bejelentés azonnal 80 fellépéről szólt, ami azért történhetett meg, mert a korábbiakban megszokottól eltérően később jelentették be a szervezők.

Sziget Fesztivál 2020 Elmarad Koronavirus
Sziget Fesztivál / Fotó: Rockstar Photographers

A teljesség igénye nélkül olyan világsztárokkal állapodott meg a Sziget, mint Kings of Leon, Dua Lipa, Foals, The Strokes, Calvin Harris.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezzel a gazdag bejelentéssel szerettük volna érzékeltetni, hogy a Sziget zenei felhozatala mennyire sokszínű és aktuális[/perfectpullquote]

– meséli Kádár Tamás főszervező.

Sziget 2020: Kings of Leon, Foals, Dua Lipa, The Strokes, Calvin Harris – Itt az első 80 fellépő névsora

Az első 80 név között olyan fellépőket olvashattunk a szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben, mint a Kings of Leon, Foals, Dua Lipa, The Strokes, Calvin Harris, ASAP Rocky vagy épp Majoz Lazer. Többen már megfordultak hazánkban. Hogy csak kettőt említsünk: az albán származású brit Dua Lipa két évvel ezelőtt lépett fel a nagyszínpadon, a Kings of Leon pedig 2015-ben.

“Olyan előadókat raktunk most egy csokorba, akik között ugyanúgy megtalálhatók nagy sztárok, visszatérő kedvencek és számos kurrens zenei csemege, nagy ívet húzva földrajzilag és műfajilag egyaránt” – tette hozzá.

Egyelőre nem tudni, elmarad-e a Sziget

A koronavírus-járvány, mint ismert, Magyarországon is terjed, március 15-én elhunyt az első fertőzött.  A szervezők közleményüket a közösségi oldalain jelentették be, miszerint noha azon dolgoznak, hogy megtarthassák a rendezvényt, de egyelőre nem tudják, mit hoz a jövő.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Mint írták, amennyiben úgy alakul, elmarad a Sziget, visszatérítik a jegyek árát.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk