Elon Musk azzal viccelődött a Twitteren, hogy legközelebb a Coca-Colát vásárolná fel, és visszarakná bele a kokaint.

Miután Elon Musk busás összegért felvásárolta a Twittert, az üzletember folytatná a terjeszkedést, ezúttal a Coca-Colát venné célba, írja a Blikk.

A tulajdonosváltás óta nagy mozgolódás indult meg a platformon, több baloldali politikai nézetű felhasználó bojkottálja a közösségi média-felületet, és több jobboldali újonnan kezdett regisztrálni. Donald Trump volt amerikai elnök is üdvözölte a váltást, de ő nem tér vissza a Twitterre, ahonnan tavaly év végén kitiltották. 

Musk tweetben írta meg viccelődve, hogy legközelebb a Coca-Colát fogja felvásárolni, hogy visszacsempészhesse a kokaint az italba. A drog ugyanis 1885-ben, az üditő kifejlesztésekor még legális volt, és az 1900-as évekig használták az elkészítéséhez. 

Ezután többen tanácsot kezdtek osztani a milliárdosnak, hogy melyik cégeket vásárolhatná meg legközelebb. Volt, aki a Foxot ajánlotta, hogy zöld utat kaphasson a Firefly tévésorozat új évada, egy másik felhasználó pedig a History Channelt javasolta, hogy a csatorna ismét a történelemről szóljon. A milliárdos végül azt posztolta, a Meki is jó ötlet lenne, hogy megjavíthassa a fagyigépeket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet