Tinderen ismerkedett meg a férfival, akivel el is mentek egy randira, de nem sikerült annyira jól, így a tiktokozó azt mondta, nem akar vele találkozni többet. A randipartner anyja azonban nem hagyta annyiban a dolgot.

Az anyuka szerint sürgősen el kell kezdeni az esküvői előkészületeket, hiába volt rossz az első randi

A 24.hu is írt a trustmeimaexpert felhasználónévvel tiktokozó férfi videójáról, akit a rossz randi után rövidesen egy üzenet várt a randipartner anyjától.

Pár hete elvitted a fiamat randevúzni és azt mondtad neki, nem illetek össze. Meg kell mondanom, nagyon meg voltam döbbenve, mikor a fiam hazaért és nem volt eljegyezve azzal a férfivel, akit nagyon szeret. Ezért fordulok hozzád, kérlek, gyere össze a fiammal és kezd el az esküvő tervezését, amelyet fele-fele arányban fizet a két család.

A tiktokozó viccet sejtett a dologban, de kiderült, az anyuka teljesen komolyan gondolta a dolgot, és közölte, a fiának már képek is vannak róla a falán, és gyűrűt is vettek már, amit elvisznek a férfi munkahelyére, hogy megkezdhessék az esküvői előkészületeket.

Az anyuka már a lányának is így próbált férjet találni

A férfi megkérte, ne jöjjenek el a munkahelyére, és ne merjék zaklatni őt, de az anyuka láthatóan nem látott problémát a dologban, és továbbra is erősködött, hogy másnap az irodájában találkoznak. A férfi jelezte a munkatársainak, hogy hívják a rendőröket, ha meglátják őket az irodában, de végül nem jöttek el.

TikTok

No Description

Az anyukához is eljutott az esetet elmesélő TikTok-videó, és egy másik számon kereste fel trustmeimaexpert-t, jelezve, felháborítónak tartja, hogy így bánik az anyósával és férjével, és a kommentelők ellen jogi eljárást fog indítani. Az anyuka azt követelte, hogy mivel szégyent hozott rájuk, a férfinek nászajándékként egy drága autót kell vennie fiának.
Ekkor értesítette a rendőröket is, így derült ki, valóban a Tinder-randi anyja felelős az üzenetekért, és a lányának is hasonló módszerekkel próbált férjet találni.

Felültette, hazudott és az anyjával is felhívatta a randi után

Még a férfinek állt feljebb.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet