Az anyuka beleegyezett, hogy randira megy a férfival, de a kezdeti lelkesedést hamar ijedtség váltotta fel, amikor a férfi kicsit előreszaladt a tervezéssel.

Az első randin a férfi már közös nyaralást tervezett

A Mirror szeint a nő Redditen mesélte el a furcsán alakult randija történetét. Az első találkozón a randipartnere három másik randit tervezett nekik arra a hétre, és egy közös téli nyaralásról is beszélt.

A nő udvariasan kivárta a randi végét és még abba is belement, hogy adjon egy második esélyt, de nem volt jó ötlet. A férfi ugyanis ekkor már arról mesélt, hogy szeretne találkozni a gyerekeivel, bevallotta, hogy a Facebookon kutakodott utána és a barátai után, és még azt is felajánlotta, hogy kifizeti az anyuka lakbérét.

Az abuzív kapcsolatok is gyakran így kezdődnek

A nő elmondása szerint a harmadik randit azért mondta le, mert egyszerűen kimerült a férfi véget nem érő terveitől, de a negyediknek szántat már azért, mert halálra rémült a tempótól.
A hozzászólók többsége arra bíztatta a nőt, hogy rohanjon, amilyen gyorsan csak lehet. Azt állították, ez egyszerűen nem egy egészséges viselkedési módszer, és gyakran ilyen szeretet bombázással (love bombing) kezdődnek az erőszakos kapcsolatok.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet