Egy fiatal nő emlékezett meg a 6 évvel ezelőtti randijáról, ami után a randipartnere visszakérte tőle a kávé árát, amire meghívta, mert nem akart vele másodszorra is találkozni.

Igazi úriember

A nő a Twitteren osztotta meg a hat évvel ezelőtti randit követő üzenetváltást, a bejegyzésről 24.hu is írt. Az első randin a fiú meghívta a lányt a kávéra, de mivel a lány nemet mondott a következő találkozóra, megpróbálta behajtani rajta az ital árát.

Az üzenetekből kiderül, a lány nem érezte kettejük között a kémiát, de a férfi ezután is megpróbálta még győzködni, hogy menjen át hozzá vacsorázni, és adjanak a kapcsolatnak még egy esélyt. Erre a lány közölte, hogy nem megy fel olyanok lakására, akiket alig ismert, és ő hisz benne, hogy már az elején meg kell lennie valamilyen szikrának. A fiú ezután kérte vissza a kávé árát, mert nem szereti a „pénzkidobást” és szívesebben költené el a pénzt egy másik randin.

A randi pénzkidobás, ha nem úgy végződik, ahogy a férfi szeretné

A lány azt javasolta, hogy akkor befizeti az összeget a srác nevében egy jótékonysági szervezetnek, hogy a fiú tanuljon egy kis illemet.

Szomorú, hogy pénzkidobásnak tartasz egy randit, ha nem a te feltételeid szerint végződik

– írta a lány.

Me, you, Tokyo on Twitter: "Six years since that lad tried to invoice me for a shit date pic.twitter.com/n73IIG13By / Twitter"

Six years since that lad tried to invoice me for a shit date pic.twitter.com/n73IIG13By

A lány még küldött is neki egy potenciális szervezetet, akinek elutalná a pénzt, amit szívesen ki is egészít, hogy még a férfi utazását is fedezze, de a fiú egy későbbi tweet szerint ezt sem tartotta jó ötletnek, mert ő szeretné eldönteni, mire költi azt a pénzt.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet