Volt, aki szerint a férfi ügyes trükköt vetett be.

A lány ráébredt, még a volt párjába szerelmes

Döbbenten látta egy amerikai nő, hogy a hazaküldött randipartnere egy rúzzsal írt “figyelmeztetést” hagyott más férfiaknak a vécédeszkán – írta meg a Daily Star.

Egy Lulu nevű TikTok-felhasználó osztotta meg a “horrorisztikus” randi történetét, amely 15 percen belül véget ért.

“Magamhoz invitáltam, hogy csatlakozzon hozzám és a barátaimhoz, aztán menjünk el együtt egy bárba meginni valamit. Az egyik barátnőm ott is volt velem, amikor kirúgtam. Egyszerűen nem volt szimpatikus, és nem akartam rossz estét, így megkértem, hogy hívjon autót és menjen el” – mondta a videóban Lulu, aki azonban nem akarta a férfi előtt felfedni a távozása valódi okát.

“Azt mondtam, mégsem szeretnék randizni, mivel még mindig az exembe vagyok szerelmes” – tette hozzá Lulu.

A kommentelők is kiakadtak

Nem sokkal a férfi távozása után a nő meglátta, hogy használta az egyik rúzsát, és titkos üzenetet hagyott vele a vécédeszka alján.

"Az exét dugja, rohanjatok!' – Ezt írta a deszkára, és mellé a telefonszámát is, hogy bárkinek elmesélhesse az ügyet."

Egyes kommentelők szerint azonban a férfi ügyes trükköt vetett be, hiszen olyan helyen hagyta az üzenetet, amit többnyire csak más férfiak látnak.
@notsimpqueen7

he also wrote his phone number on the seat?? my weirdo radar was spot on 🙂

♬ original sound – Lulu

“Valamennyire még az ő pártját is fogtam. Nem cselekedett helyesen, de így figyelmeztetni a férfiakat elég vicces” – írta egyikük. Egy másik hozzátette: “Tudasd vele, hogy érezzük a törődést, egy igazi géniusz volt!”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet