Hallgatom Elthon John Jewel Box címmel 55 év exkluzív ritkaságait...

Elthon John Jewel Box címmel 55 év exkluzív ritkaságait jelenteti meg

Promóció

Elton: Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.

Promóció
- Advertisement -

“Hatalmas élvezet volt ilyen részletességgel beleásni magam karrierem valamennyi korszakába. Ma már alig tudom felfogni, milyen termékenyek is voltunk Bernie-vel (Bernie Taupin szövegíróval – a szerk.) korai éveinkben: szinte öntöttük magunkból a dalokat, és a zenekar hihetetlen volt a stúdióban” – fogalmazott közleményében Sir Elton John, írja a Variety.

Mint hozzátette, mindig is előre tekintett, de a karantén idején bőségesen volt ideje és örömmel idézte vissza különböző korszakaiból ezeket a pillanatokat. Magam is lemezgyűjtő vagyok, és ez a projekt nagyon izgalmas volt számomra. Külön boldogsággal tölt el az az alaposság, szakértelem és szeretet, amely a kiadvány összeállítóit vezette

– mondta a hatszoros Grammy- és kétszeres Oscar-díjas lovag.

Elton: Jewel Box album borítója

Az Elton: Jewel Box című kiadványon, amely november 13-án jelenik meg az UMC/EMI gondozásában, 148 dal található az 1965 és 2019 közötti időszakból, közülük hatvan eddig kiadatlan volt. Az első két CD címe Deep Cuts, ezen az előadó személyes kedvencei szerepelnek.

Elton John – Basque (instrumental demo)

Here’s a short piano demo of an instrumental song Elton John wrote in the late 70s or around 1980. More than ten years later the song appeared on flutist Jam…

A ritkaságokat (Rarities) három CD-re gyűjtötték össze, köztük lesz számos zongorával és zenekarral rögzített demó, többségük még Elton 1969-es első lemeze, az Empty Sky előtti időkből.

Először gyűjtötték össze a kislemezeinek B-oldalas felvételeit

A hatvanöt ritkaság között szerepel legelső saját dala, amely elsőként jelent meg lemezen (a Come Back Baby 1965-ből), Elton és Bernie Taupin szövegíró első közös szerzeménye, a Scaresrow (1967), vagy korai albumaira került dalok zongora-ének demóverziói.

A hatos és a hetes korongra kislemezeinek B-oldalas felvételei kerültek 1976-tól kezdve, most először összegyűjtve. Több közülük eddig nem volt elérhető CD-n. A kiadvány utolsó darabja, az And This Is Me annyiból kilóg a többi közül, hogy erre néhány igazi sláger került, igazodva Elton hamarosan megjelenő önéletrajzi kötetéhez, a Me-hez.

Korábban egyébként azt nyilatkozta a volt felesége, Renate Blauel, hogy az énekesről szóló, Oscar-díjat érdemlő Rocketman film és az önéletrajzi könyv komoly lelki sérüléseket okozott neki.

A 8-as CD utolsó száma egy duett Taron Egertonnal, az (I’m Gonna) Love Me Again. A dobozban lesz még egy keménykötésű könyv is különféle szövegekkel és fotókkal – például Elton számról-számra kommentálja a Deep Cuts felvételeit.

Világsztárok faggatják Elton Johnt: “A legfőbb kihívásaim a félénkségem és a szexualitásom”

A 72 éves Elton John életének rendkívül aktív és sikeres időszakában jár. A háromévesre tervezett, világkörüli búcsúturnéjának harmadán túl van, telt házas stadionok, arénák előtt lép fel mindenütt. Hamarosan megjelenik önéletrajza, a Me (Én) könyv. elton john életrajzi könyv, rocketman film

Az Elton: Jewel Box vinyl formátumban is elérhető lesz. Az újramaszterelést Sean Magee készítette a londoni Abbey Road stúdióban.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3