Korhatáros film készül Elton John életéről Rocketman címmel

A Paramount stúdió Rocketman címmel készít musicalt Elton John életéről. A The Hollywood Reporter beszámolója alapján drogok és szexjelenetek miatt korhatáros alkotásra számíthatunk.

Dexter Fletcher rendezi az Elton John-filmet, amit az Egyesült Királyságban május 24-én, az Egyesült Államokban pedig május 31-én mutatnak be. David Furnish, John férje producerként dolgozott az alkotáson.

Tudtad? Elton John, Freddie Mercury és Rod Stewart közös bandát akartak alapítani

Rudi Dolezal készítette a videót 1991-ben Freddie Mercury utolsó szerepléséhez, a Queen These Are The Days Of Our Lives-ához. Emellett jó barátságot ápolt Mercury-val, az ikon legendássá vált partijainak is rendszeres látogatója volt. Egy ilyen estén esett szó egy Elton John-Rod Stewart-Freddie Mercury-formáció megalapulásáról.


A filmben láthatunk majd jeleneteket Elton John gyerekkorából, a barátságáról Bernie Taupinnal – akit Jamie Bell alakít –, a szexualitásának elfogadásáról, de drogfüggőségéről is. A producerek a kezdetektől fogva a Bohém Rapszódiától különböző filmet képzeltek el, amely mélyebben foglalkozik a főszereplő szexualitásával.

Az embereknek tömény karácsony kell, nem Elton John – itt az új John Lewis-reklám

Aki ismeri a John Lewis karácsonyi reklámokat, tudja, azok nem csak egyszerű reklámok: a karácsony kezdete. Anglia minden évben tűkön ülve várja, mivel hozakodik elő a brit luxusáruház-lánc. Nem hiába, valóban profik abban, amit csinálnak. A 2018-as reklám röviden összefoglalja Elton John élettörténetét, bevonva a karácsonyt.

A készítők még mindig tárgyalnak az egyik szerelmi jelenetről. Ebben többször elhangzik a B-betűs szó, meztelenséget ábrázol, illetve valaki kokaint szív fel benne. A jelenet a zenészt alakító Taron Egertont és John korábbi menedzserét és szeretőjét, John Reid-t megtestesítő Richard Maddent szerepelteti.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból