Hallgatom Elton John online koncertjével 8 millió dolláros adományt gyűjtött...

Elton John online koncertjével 8 millió dolláros adományt gyűjtött össze

Promóció

Elton John és zenésztársai a saját otthonukból adtak koncertet, hogy adományt gyűjtsenek az amerikai koronavírus-járvány megfékezésére.

 A zenészek összefogtak, hogy segítsenek a rászorulókon

Promóció
- Advertisement -

Vasárnap az Elton John vezetésével adott Living Room Concert for America koncerten olyan sztárok működtek közre, mint Billie Eilish, Mariah Carey, Alicia Keys és sokan mások.

Elton John elárulta, miért volt csalódás számára Az oroszlánkirály

Elton John írta többek között a Cirle of Life című dalt az 1994-es Az oroszlánkirály című Disney-rajzfilmhez. A sztár egy interjúban elárulta, mi a véleménye a 2019-es változattal kapcsolatban, amelyet Jon Favreau rendezett. Az animációs szereplőket többek között olyan sztárok szólaltatták meg mint Donald Glover és Beyoncé.

Az egyórás eseményre a zenészek saját nappalijukból jelentkeztek be a Fox és iHeartMedia rádióállomásokon keresztül, írja a Variety. A hallgatókat arra biztatták, hogy támogassanak olyan jótékonysági szervezeteket mint a Feeding America és a First Responders Children’s Foundation ezzel segítve a világjárvány áldozatain.

A bővített kiadásban még több zenész közreműködött

Az iHeartRadio YouTube csatornáján egy speciális változat is elérhető, ahol további zenészek csatlakoznak a jótékonysági felhíváshoz többek között a Backstreet Boys, Billie Joe Armstrong a Green Day-ből, Dave Grohl, Camila Cabello, a H.E.R., Sam Smith, Tim McGraw, akik saját otthonukból mobiltelefonos feltöltésekkel jelentkeznek.

Elton John iHeart Living Room Concert Performance

Don’t Let The Sun Go Down On Me is performed by Sir Elton John from his Los Angeles home piano on March 29, 2020. Elton is the host for iHeart Living Room Co…

A kezdeményezés tiszteleg a frontvonalban dolgozó egészségügyi szakemberek, és azon helyi hősök előtt, akik az életüket kockáztatják, hogy megfékezzék a járvány terjedését.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3