Sir Elton John elhalasztotta a texasi dallasi koncertjeit, miután egy héttel búcsúturnéja újraindítása után pozitív lett a koronavírusra.

Elton John turnéját már korábban is a járvány miatt halasztották el

A 74 éves énekes csaknem két év kihagyás után most tért vissza először a színpadra, és a múlt héten New Orleansban folytatta a Farewell Yellow Brick Road turnéját, írja a The Guardian.

Elton John utolsó turnéja 2018-ban indult, de elhalasztották a járvány miatt, majd azért, mert a sztárzenésznek csípőműtétre volt szüksége egy tavaly szeptemberi esés után.

Miután az Instagramon felfedte, hogy elkapta a vírust, John elmondta, hogy tünetei enyhék, és várhatóan Arkansasban lép fel a hétvégén.

Újabb turnét húzott keresztbe a koronavírus

“Üdvözlök mindenkit! Szeretnék egy üzenetet küldeni, hogy tudjam, hogy elkaptam a Covidot, és ezért át kellett ütemeznem a dallasi előadásaimat” – írta. – „Ha van jegyed, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot az új időpontokkal kapcsolatban.”

Mindig hatalmas csalódás a műsorok áthelyezése, és nagyon sajnálom azokat, akiket ez kellemetlenség okozott, de szeretném megőrizni magam és a csapatom biztonságát. Szerencsére teljesen be vagyok oltva, és a tüneteim enyhék, így teljes mértékben arra számítok, hogy részt vehetek az arkansasi koncerteken ezen a hétvégén.

John a legújabb sztár, akinek turnéját keresztbe vágta a Covid, miután Adele elhalasztotta Las Vegas-i műsorának kezdetét a Coviddal kapcsolatos késések miatt. A Weekends with Adele elnevezésű műsor január 21-én kezdődött volna a Caesars Palace kaszinójában található Colosseumban, ahol a legutóbbi, 30 című albumát ünnepelték volna. Adele elmondta, hogy a műsort „teljesen tönkretették a szállítási késedelmek és a Covid”, hozzátéve, hogy a stáb fele a vírus miatt kiesett.

John várhatóan április végéig játszik az Egyesült Államok államaiban, majd megkezdi a turné európai szakaszát. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk