A király visszatér: Elvis Presley főszereplésével készül animációs sorozat

Agent King címmel készít a Netflix animációs akció-komédiát Elvis karakterének felhasználásával, írj a Variety.

A Netflix bejelentette, hogy Elvis Presley halálának 42 évfordulójára felnőtteknek szóló animációs vígjátéksorozatot rendel Agent King címmel Priscilla Presley-től és John Eddie-től. A Netflix partnerei a projektben az Authentic Brands Group, Sony Pictures Animation, és Sony Pictures Television.

elvis presley agent king
Az Agent King animációs sorozat megidézi Elvis alakját / Kép: Varitey

A sorozatban Elvis Presley egy szuperkémet alakít, aki egy titkos kormányprogramban dolgozik, hogy felvegye a harcot a sötét erőkkel, amelyek rettegésben tartják az országot.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Elvis fiatal gyerekkora óta mindig is álmodozott arról, hogy szuperhős lehessen, aki a bűn ellen harcol és megmenti a világot. Az Agent King valóra váltja ezt[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a zenész özvegye Priscilla Presley.

John Eddie a készülő rajzfilmsorozat producere, aki alkotótáras is egyben Priscillának.

Újabb fejlemények az Elvis Presley életrajzi film körül

Még a címe sem ismert az Elvis Presley életéről szóló filmnek, annyira új, de a Warner Bros. stúdió már leszerződtette rendezőnek Baz Luhrmann-t ( Ausztrália, A nagy Gatsby), Presley-t pedig Austin Butler ( Volt egyszer egy Hollywood) fogja alakítani. Az IMDB oldalán még fel van tüntetve Tom Hanks neve is mint Colonel Tom Parker, aki Presley menedzsere volt.

Mike Arnold szintén részese az alkotóbrigádnak, aki már letett az asztalra egy hasonló kémes-pikáns animációs sorozatot Archer címmel, amelynek írója és executive producere is volt. Ez a tény már önmagában garancia lehet egy minőségi szórakozásra, az Elvis-dalok felcsendülése pedig már csak hab lesz tortán.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból