Még két évet kell várni minden idők legsikeresebb énekesének életrajzi filmjére. Elvis Presley-t Austin Butler alakítja majd, a film rendezője pedig Baz Luhrmann lesz. A rock királyának élete cseppet sem mondható unalmasnak, már csak az a kérdés, ki fogja játszani feleségét, Priscilla Presley-t, és lányát, Liza-Marie-t?

Még a címe sem ismert az Elvis Presley életéről szóló filmnek, annyira új, de a Warner Bros. stúdió már leszerződtette rendezőnek Baz Luhrmann-t (Ausztrália, A nagy Gatsby), Presley-t pedig Austin Butler (Volt egyszer egy Hollywood) fogja alakítani. Az IMDB oldalán még fel van tüntetve Tom Hanks neve is mint Colonel Tom Parker, aki Presley menedzsere volt.

Austin Butler Elvis Presley
Azért Hasonlítanak / Consequence Of Sound

A Warner Bros. 2021 októberére tervezi elkészíteni a filmet, amely Presley életének 20 évét öleli fel, a felemelkedéstől, a soha nem látott sztárságon át az énekes haláláig. Nem kis idő, ráadásul egy olyan korban, amely az Egyesült Államok talán egyik legizgalmasabb korszaka. Luhrmann már bizonyított rendezői fronton, Butler viszont zöldfülűnek számít Hollywoodban. Nem kis szerep, de remélhetőleg bebizonyítja, hogy ő a tökéletes Presley a szerepre.

Befejeződtek a Budapesten forgatott Dűne filmes munkálatai

Denis Villeneuve nagyköltségvetésű filmjét Frank Herbert azonos című regénye alapján készítette. A forgatási munkálatokat budapesti és jordániai helyszíneken kezdték meg az év elején. Az író fia, Brian Herbert Twitter-üzenetben jelentette be, hogy az első, új Dűne-film munkálatai a végéhez értek és már „dobozban van”.

A Warner Bros. más meglepetéseket is tartogat a jövő évre. Frank Herbert Dűne című regényadaptációját egy hónappal előrébb teszi, 2020 decemberére, amely különleges dátum. Aznap jön ki ugyanis Steven Spielberg West Side Story feldolgozása, valamint az Uncharted című videójáték adaptációja Tom Hollanddal a főszerepben.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet