Eldőlt, ki bújhat Elvis Presley bőrébe az életrajzi filmben

A Moulin Rouge! rendezője készít életrajzi filmet Elvis Presley zenészről. A címszerepet Austin Butler játszhatja, de Tom Hanks is szerepel a filmben, írja a The Hollywood Reporter.

Az Oscar-díjas Tom Hanks alakítja Tom Parkert, aki mint menedzser, Elvis életének minden területét irányítása alatt tartotta.

Elvis Presley Életrajzi Film Baz Luhrmann
Elvis Presley / Fotó: Entertainment Daily

Egy intenzív szereplőválogatás során, ahol olyan nevek is felmerültek, mint Harry Styles és Ansel Elgort, Baz Luhrmann rendező végül a rock and roll királyát Austin Butlerben látta meg.

Tom Hanks is szerepelhet a készülő Elvis Presley életéről szóló filmben

Tárgyalások folynak az Oscar-díjas Tom Hanks-szel, hogy eljátssza Elvis menedzserének, Tom Parker szerepét az egyelőre még cím nélkül futó projektben. A legendás énekes életrajzát az Oscar-jelölt Baz Luhrmann rendezi majd a Warner Bros. megbízásából. Luhrmann a rendezés mellett a forgatókönyv megírásában is részt vesz Craig Pearce-szel együtt.

A Warner Bros. projektje Elvis Presley felemelkedésére és karrierjének csúcsára összpontosít, miközben Tom Parkerrel való kapcsolatát helyezi a középpontba.

Austin Butler Elvis Film
Austin Butler Lesz Elvis Presley / Fotó: International News

A Warner szerint a történet feltárja azt a 20 évet, amely alatt Elvis eljut az addig elképzelhetetlen sztárság csúcsára egy változó kulturális környezetben, miközben Amerika elveszíti ártatlanságát.

Luhrmann feleségével, Catherine Martinnal együtt közösen készítik a filmet, amelyet már A nagy Gatsby óta fejlesztenek.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Tudtam, hogy nem leszek képes elkészíteni ezt a filmet, ha a casting nincs abszolút rendben, ezért nagyon alaposak voltunk a színész kiválasztásakor, olyasvalakit kerestünk, aki rendelkezik az egyedülálló sztár jellegzetes mozgáskultúrájával és énekesi képességével, de emellett a művész belső sebezhetőség és meg tudja jeleníteni[/perfectpullquote]

– magyarázta Luhrmann. A rendező szerint Austin Butler személyében rátaláltak a megfelelő kvalitásokkal rendelkező színészre. Az Elvis-film forgatókönyvét Luhrmann Craig Pearce-szel közösen írta, akivel A nagy Gatsby és a Moulin Rouge! szkriptjét is.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

Austin Butler tehetségére nem csak Luhrmann figyelt fel, hiszen látható Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében is.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk