Nézem Film Eldőlt, ki bújhat Elvis Presley bőrébe az életrajzi filmben

Eldőlt, ki bújhat Elvis Presley bőrébe az életrajzi filmben

Promóció

A Moulin Rouge! rendezője készít életrajzi filmet Elvis Presley zenészről. A címszerepet Austin Butler játszhatja, de Tom Hanks is szerepel a filmben, írja a The Hollywood Reporter.

Promóció
- Advertisement -

Az Oscar-díjas Tom Hanks alakítja Tom Parkert, aki mint menedzser, Elvis életének minden területét irányítása alatt tartotta.

Elvis Presley / Fotó: Entertainment Daily

Egy intenzív szereplőválogatás során, ahol olyan nevek is felmerültek, mint Harry Styles és Ansel Elgort, Baz Luhrmann rendező végül a rock and roll királyát Austin Butlerben látta meg.

Tom Hanks is szerepelhet a készülő Elvis Presley életéről szóló filmben

Tárgyalások folynak az Oscar-díjas Tom Hanks-szel, hogy eljátssza Elvis menedzserének, Tom Parker szerepét az egyelőre még cím nélkül futó projektben. A legendás énekes életrajzát az Oscar-jelölt Baz Luhrmann rendezi majd a Warner Bros. megbízásából. Luhrmann a rendezés mellett a forgatókönyv megírásában is részt vesz Craig Pearce-szel együtt.

A Warner Bros. projektje Elvis Presley felemelkedésére és karrierjének csúcsára összpontosít, miközben Tom Parkerrel való kapcsolatát helyezi a középpontba.

Austin Butler lesz Elvis Presley / Fotó: International News

A Warner szerint a történet feltárja azt a 20 évet, amely alatt Elvis eljut az addig elképzelhetetlen sztárság csúcsára egy változó kulturális környezetben, miközben Amerika elveszíti ártatlanságát.

Luhrmann feleségével, Catherine Martinnal együtt közösen készítik a filmet, amelyet már A nagy Gatsby óta fejlesztenek.

Tudtam, hogy nem leszek képes elkészíteni ezt a filmet, ha a casting nincs abszolút rendben, ezért nagyon alaposak voltunk a színész kiválasztásakor, olyasvalakit kerestünk, aki rendelkezik az egyedülálló sztár jellegzetes mozgáskultúrájával és énekesi képességével, de emellett a művész belső sebezhetőség és meg tudja jeleníteni

– magyarázta Luhrmann. A rendező szerint Austin Butler személyében rátaláltak a megfelelő kvalitásokkal rendelkező színészre. Az Elvis-film forgatókönyvét Luhrmann Craig Pearce-szel közösen írta, akivel A nagy Gatsby és a Moulin Rouge! szkriptjét is.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

Austin Butler tehetségére nem csak Luhrmann figyelt fel, hiszen látható Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című filmjében is.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3