Tudtad? Ez a legmocskosabb testrészed!

Sosem gondolunk bele igazán, hogy mennyi baktérium hemzseg rajtunk és néhol még bennünk is. Sokan undorodunk a buszon a kapaszkodóktól, tudjuk, hogy a telefonunk is nagyon mocskos tud lenni. Megmutatjuk, mi az emberi testrész legfurcsább része!

És még a dobozos üdítőkkel is komoly fenntartásaink vannak… Épp csak abba nem gondolunk bele, hogy saját testünkök mennyi minden hemzseg.

Tutira nem gondolnád, de a legkoszosabb rész az emberi testen az a köldök. Mivel hajlamosak vagyunk megfeledkezni a létezéséről, gyakran felgyűlnek benne a bacik és a gombák is akár… Most őszintén, te mikor estél utolára neki egy szappanos szivaccsal, belülről is?

Győrffy László: A pornográfia metafora, ahogy megfertőzi az élet minden területét – Interjú

Nincsen üzenetem, ha lenne, úgy érezném magam, mint egy propagandista. A humor nálam alapvetően egy túlélési stratégia része a művészettől függetlenül is. De jólesik például olyan címet adni egy munkámnak, hogy Egy családi portrét rendeltek tőlem karácsonyra, de csak erre jutott időm, mert aláaknázza azokat a láthatóan még mindig jelen lévő konvenciókat, beidegződéseket, hogy a művészet valami magasabb rendű, szakrális dolog, ami különbözik az élet minden más területétől.

Óvatosan, bedugni semmit sem szabad- gondolok itt fültisztító pálcikára – hiszen az is csak egy mélyedés, nem egy igazi lyuk. Ideje leszámolni a lerakódott kosszal és a köldökszöszökkel!

Mi tartozik még a problémás helyek közé?

A szájüregben körülbelül 600 féle baktérium tanyázik, ezért érdemes naponta többször tisztítani. Utána következik a hónalj, ahol akár 80. 000 féle is megmaradhat. Ezért büdös valakinek az izzadsága…

Slow Motion Water GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Water GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Különös gonddal óvd még a körmöd, az orrod, a nyelved és a végbélnyílásod. Ők mind a feketelistás tájékokhoz tartoznak. Nagytakarításra felkészülni!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból