Három embert letartóztattak, és azzal vádolnak, hogy elraboltak egy férfit, késsel megvágták az arcát, levetkőztették és táncra kényszerítették.

A 37 éves Betsy Ann DeJesus-t, a 46 éves Blanca Mejiamedinát és a 39 éves Noah Navarrot azzal vádolják, hogy elrabolták az áldozatot, miközben az a floridai Immokalee egyik utcáján sétált, írja a DailyStar.

Állítólag az ördögi trió egy terepjáróba kényszerítette, majd levette a ruháját, megvágta az arcát és megverte egy házban. A rendőrség szerint DeJesus megfenyegette az áldozatot, hogy felvegyen egy női ruhát, és táncolásra kényszerítették, miközben filmezték.

Mejiamedina ezután állítólag egy késsel megvágta az arcát. A férfi azt is elmondta, hogy szerinte Navarro fegyverrel ütötte meg. Ezután a férfit újra az autóba kényszerítették, ahonnan végül sikerült megmenekülnie. Az elrablói próbálták újra elkapni, addig üldözték, amíg másik autók közelébe menekült. A férfi egy templomba menekült, és bujkálás közben hívta a segélyszolgálatot.
A gyanúsítottakat letartóztatták, miután a rendőrök névtelen tippeket kaptak arról, hogy DeJesus fizetett Navarrónak azért, hogy részt vegyen az emberrablásban. A nyomozók megerősítették, hogy DeJesust emberrablással, rablással és halálos fegyverrel elkövetett bántalmazással vádolják. Mejiamedinát súlyos testi sértés, emberrablás és rablás miatt, míg Navarrót súlyos testi sértésért és emberrablásért tartóztatták le.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet