Állítólag egy turistát raboltak el egy Fülöp-szigeteki szórakozóhelyről, majd brutálisan megtámadták, és 20 napig egy bezárt kutyaketrecben tartották.

Azt mondták, hogy az emberrablók akkor csaptak le az áldozatra, amikor az egy barátjával volt Angeles City piros lámpás negyedében, a Fülöp-szigetek Pampanga területén szeptember 17-én, írja a DailyStar.

A Batangas városi rendőrség mentette meg a nőt, miután október 6-án csaknem három hét után megszökött fogvatartói elől, akik egy Barangay Alangilan-i házban tartották fogva. A sanghaji származású áldozatot a rendőrök a falu egyik kisboltjában találták meg, és előállították a rendőrségre.
A rendfenntartók rajtaütöttek a házon, ahonnan elmenekült, de a gyanúsítottak már elmenekültek. Felfedezték azt a szűk ketrecet is – benne néhány párnával és egy piros vödörrel –, ahol a hölgyet túszként tartották.
A rendőrség emberrablás elleni egysége megerősítette, hogy ugyanazon a napon elrablást jelentettek ugyanabban a városban. A nő barátja tett feljelentést, miután egy ismeretlen számról kapott videót a telefonjára, amelyen állítólag az látható, ahogy barátnőjét egy baseballütővel ütötték meg. Elmondása szerint a gyanúsítottak később felhívták, és 180 000 font (kb. 85,5 millió forint) váltságdíjat követeltek a lány szabadságáért.
Azt állította továbbá, hogy a nőt egy fehér Toyota Fortunerrel vitték el, két kínai állampolgárral és egy filippínóval a volánnál. Nem világos, hogy az áldozat hogyan tudott kiszabadulni a ketrecből és megszökni elrablói elől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet