Emily Ratajkowski pólókkal kampányol Bernie Sanders elnökjelölt mellett.

Emily Ratajkowski, azaz EmRata sohasem szégyellte kinyilvánítani politikai véleményét. Kifejezte ellenérzését Donald Trump elnök bevándorlási törvénye ellen is, 2017-bén részt vesz a nők felvonulásában is.

Emrata Saunders
Emily Ratajkowski Modell / Fotó: Rachpoot

EmRata a #Metoo-mozgalomból is kivette a részét, hiszen tavaly decemberben, „Fuck Harvey” felirattal ellátott ruhában jelent meg egy premieren, így fejezte ki véleményét Harvey Weinstein szexuális zaklatásai ügye kapcsán.

Harvey Weinstein vádlói a bíróság előtt tartottak beszédet

A bukott producer a sajtó és a tüntetők előtt vonult be a New York-i bíróságra, ahol a régóta várt tárgyalása kezdődött el január 6-án, írja a Dazeddigital . Ugyanezen a napon a vádlói is összegyűltek, hogy támogatásukat és a szolidaritásukat fejezzék ki egymásnak.

Mostanában pedig Bernie Sanders elnökjelölt melletti támogatását hirdeti a „Rage against the machine” felirattal és a politikus képével ellátott pólóval, írja a Vogue.

@berniesanders

No Description

EmRata a közösségi médiában és a nyilvánosság előtt is régóta felvállalta, hogy a liberális szenátort támogatja.

Ezért egy a College for all. Medicare for all. Jobs for all. Justice for all. felirattal ellátott pólót is bevetett, hogy szeretett politikusát népszerűsítse.

A rögtönzött kampányba még a modell, Colombo nevű kutyája is beszállt, hiszen az eb is viseli a Sanders-t népszerűsítő pólót.

https://www.instagram.com/tv/B7GkI0IhSPf

Úgy tűnik jobb lesz, ha Donald Trump felköti a nadrágját a következő választáson.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk