Emily Ratajkowski párja mindent megtesz, hogy kedveséről a lehető legjobb fotók kerüljenek fel az Instagramra.

Idejét nem kímélve készíti a képeket a modellről a férj

Az Instagram-férj, -feleség vagy -partner azt jelenti, amikor valaki szinte „főállásban” vállalja, hogy fotókat készít kedveséről a közösségi médiára. Aki egy jó Instagram-partnerrel van megáldva, annak könnyű dolog tökéletesen beállított képeket posztolnia. A szinglik számára viszont marad a szelfizés vagy az állvány használata.

Sebastian Bear Mcclard Emrata
A Modell És Párja / Fotó: New York Post

Az Instagram-férjek a celebek világában a legelterjedtebbek. Jennifer Lopez számára A-Rod a tökéletes Instagram-partner, de Emily Ratajkowski is talált magának erre a feladatra alkalmas egyént, írja a Vogue. A modell férjével, Sebastian Bear-McClarddal együtt tölti a karantént, de Ratajkowski Instagram-jelenléte nem csökkent ezen idő alatt sem, mivel férje komolyan veszi a feladatát.

by husband

No Description

A történet azzal a képpel kezdődött, amelyet május 5-én töltött fel a sztár, amelyen egy pohár bort tart a kezében. A kép alá annyit írt, hogy „a férjemtől”. De ez csak a kezdet volt, a Bear-McClard által készített következő kép egy sokkal művészibb, fekete-fehér fotó lett, amin egy kigombolt, férfias zakóban látható a csinos modell.

A férj nem csak a fotózásban sikeres

Bear-McClard művészi tehetsége nem csak a fotózásban merül ki, hiszen ő volt a producere a Csiszolatlan gyémánt című Adam Sandler-film mellett számos független produkciónak is.

https://www.instagram.com/p/B_2iRKfplpI/?utm_source=ig_web_copy_link

Jobban megvizsgálva Ratajkowski korábban megosztott Instagram-képeit rádöbbenhetünk, hogy már korábban is Bear-McClard lehetett a fotós. Ha ez így van, akkor a jövőben is egyre több minőségi fotót láthatunk majd a modellről az Instagramon.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet