Emily Ratajkowski szőkére festette a haját

Emily Ratajkowski modell a karantén idején változtatni kívánt megjelenésén, ezért szőkére festette a haját.

Meglepte rajongóit a sztár

Világszerte fokozatosan oldják fel a koronavírus miatt bevezetett karantént és szigorításokat. Ideje a hajviseletünkkel is kezdeni valamit, ha ismét kimerészkedünk a biztonságos otthonainkból. A hírességek számára is ez az egyik legjobb időpont, hogy kipróbáljanak valami újat, kísérletezzenek a hajszínükkel, főleg a nyár beköszöntével van ennek itt az ideje. A korábban Bernie Sanders mellett kampányoló Emily Ratajkowski modell számára is most érkezett el az idő, hogy új színt vigyen az életébe egy hajfestéssel.

Emily Ratajkowski szőke

Emily Ratajkowski / Fotó: Emily Ratajkowski hivatalos Instagram-oldala

Ratajkowskit eddig mindenki egyenes, csokoládébarna színű hajfürtjeiről ismerte, de úgy tűnik a sztár megunta ezt a színt. A modell tehát fogta magát és szőkére festette a haját, amely a képek alapján igazán jól áll neki, írja a Cosmopolitan.

Különleges termékkel érte el a hatást

A változást a Kérastase hajfestékekkel érte el, hiszen ő vált a márka új, Blonde Absolu szőkítőjének reklámarcává.

Palvin Barbara a Versace divatbemutatóját Emily Ratajkowski oldalán tekintette meg

Palvin Barbara a Versace divatbemutatóját Emily Ratajkowski oldalán tekintette meg Sorra járja a Divatheteket Palvin Javában zajlanak a nemzetközi divathetek, és már Milánóban tart a bemutatók sora, ahol újra felbukkant a magyar topmodell, Palvin Barbara ám ezúttal nem párja, Dylan, hanem Emily Ratajkowski oldalán.

Sohasem festettem még be, a hajam hosszát sem változtattam meg jelentősen egész életemben. Nagyon örülök annak, hogy a Kérastase megadta nekem a lehetőséget, hogy szőke lehessek. Nemrég ünnepeltem a születésnapomat is és nagyon boldog vagyok, hogy a karanténból kiszabadulva teljesen új megjelenésem lehet. A szépségnek kifejezőnek és szórakoztatónak kell lenni és ez határozottan a legjobb dolog, amit eddig a megjelenésemmel tettem” – nyilatkozta a sztár.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból