Emily Ratajkowski megmutatta ideiglenes tetoválását

Emily Ratajkowski modell a derekára tetováltatta becenevét, egyelőre ideiglenesen.

Bevállalós tetkót tett közzé a modell

Emily Ratajkowski legutóbb szőkére festett hajával lepte meg rajongóit, és azt is megtudhattuk, hogy a modell a képeit az “Instagram-férje” segítségével készíti. Ratajkowski ezúttal pedig a tetoválását mutatta meg, szúrta ki a Design Taxi.

Emily Ratajkowski tetovalas
Emily Ratajkowski / Fotó: Getty Images

A kép alá egy sokatmondó megjegyzést is tett, amelyből azt sugallja, hogy annyira tetszik neki a tetkó, hogy szeretné véglegesíteni a testén lévő emrata feliratot. A neve rövidítéséből eredő emrata becenevet stilizálva, dőlt betűvel varrata magára.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Bárcsak azt mondhatnám, hogy ez végleges [/perfectpullquote]

– írta vágyakozva Ratajkowski.

Wish I could tell you this was permanent

No Description

Korábban is okozott már meglepetést a sztár

Decemberben szintén egy nem mindennapi tetoválással hívta fel a figyelmet magára a modell. A világhírű – azóta megbukott – producer, Harvey Weinstein szexuális botrányaira reflektált Ratajkowski a F**k Harvey (Menj a francba, Harvey) tetoválásával.

Today Harvey Weinstein and his former studio made a $25 million deal with his victims. Weinstein, accused of offenses ranging from sexual harassment to rape, won’t have to admit wrongdoing or pay his own money. #nojusticenopeace

No Description

Az Oscar-díjas producert 23 év börtönbüntetésre ítélték nemi erőszak miatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból