Hallgatom Eminem és Kid Cudi közös dalukban tolják keményen a...

Eminem és Kid Cudi közös dalukban tolják keményen a maszkszégyenítést

Promóció

Eminem és Kid Cudi közös dalukban bírálják azokat, akik a koronavírus idején megtagadják a maszkviselést.

A rapper élesen bírálja a szabályszegőket

Promóció
- Advertisement -

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében a Facebook is figyelmeztet a maszkviselésre, hiszen ez az eszköz segíthet a fertőzés elkerülésben, még ha meg is oszlanak a vélemények a hasznosságáról.

Eminem Kid Cudival együttműködve beszállt abba a témába, amely heves vitákat váltott ki Amerikában és az Egyesült Királyságban is, írja a The Guardian. Ezen országokban egyébként is magas az ún. maszkszégyenítés (bővebben ebben a cikkünkben írtunk erről a jelenségről).

Eminem / Fotó: Paul Archuleta

Ez az első alkalom, hogy a két rapper kollabra lépett, a közös szerzeményük pedig a The Adventures of Moon Man and Slim Shady címet viseli. Olyan témákra reflektálnak, mint a rehabilitáció és a gyógyulás és természetesen az aktuális témákat, a koronavírus-járványt és a rendőri brutalitást is kivesézik.

Kid Cudi, Eminem – The Adventures Of Moon Man & Slim Shady (Lyric Video)

“The Adventures Of Moon Man & Slim Shady” available everywhere now: https://KidCudi.lnk.to/TAOMMASSVD Music video by Kid Cudi performing The Adventures Of Mo…

„Az emberek fele zombiként jár-kel, aki meg torkig van vele, csak dumál, hogy maszkot venni nem kell. Ha ezt a szart így benyeled, még a végén kampec lesz. A boltban teleköhögtél egy kosarat, amit én is megfogtam, ezért most egy rohadt koporsóban fekszem holtan” – énekelte a rapper.

A politikusok sem mutatnak példát

A skót miniszterelnöktől, Nicola Sturgeontól ugyan távol áll, hogy olyan sorokat használjon, mint Eminem, de hasonló véleményükkel a maszkszégyenítés ugyanazon oldalán állnak. Ezt az is alátámasztja, hogy Skóciában kötelezővé vált a maszkviselés az üzletekben.

Általában nem ismerjük azokat az embereket, akikkel kapcsolatba kerülünk

– fogalmazott a miniszter. A Downing Streetnek szembe kell néznie azzal a kérdéssel, hogy a kabinet miniszterei miért nem viselnek maszkot. Boris Johnson brit miniszterelnök eddig még nem mutatkozott nyilvánosan úgy, hogy el lenne fedve az arca. Míg a pénzügyminisztert, Rishi Sunakot egy ételosztáson fotózták le fedetlen arccal és széles mosollyal.

Boris Johnson autója elé vetette magát egy tüntető, balesetet okozott

Boris Johnson egy Jaguárral készült elhagyni a brit parlamentet helyi idő szerint 14:30 perckor, amikor egy Black Lives Matter-tüntető rárontott a konvojra, és az elnök autója elé vetette magát, írja a The Guardian . Johnson sofőrje hirtelen fékezett, aminek következtében a mögötte haladó autó belehajtott a kocsijába.

A Royal Society elnöke, Venki Ramakrishnan kijelentette, hogy a maszkviselés elutasítása nyilvános zárt helyeken, társadalmilag ugyanannyira elfogadhatatlan, mint az ittas vezetés vagy a biztonsági öv használatának mellőzése.

Eminem és Kid Cudi együttműködését Kid Cudi lánya jelentette be a Twitteren.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3