Az Oscar-díjas Emma Stone a címszereplő a Disney által készülő Cruella, azaz a 101 kiskutya Szörnyella De Frász karakterét középpontba helyező filmjében, írja a Variety.

Emma Stone alakítja a 101 kiskutya-gonoszát, az ő előzménytörténetét ismerhetjük meg azelőttről, hogy kiskutyákat kezdett volna terrorizálni az 1961-es eredeti rajzfilmben. A forgatásról már meg is megjelent az első kép, amin Stone látható Szörnyella híres fekete-fehér frizurájával, és úgy tűnik dalmaták is voltak a csapatában, mielőtt kabátként végezték volna.

Cruella Emma Stone
Emma Stone A Kutyagyűlölő Perszóna Szerepében / Fotó: Varitey

A karakter hangja Betty Lou Gerson volt a rajzfilmváltozatában, az 1996-os előszereplős remake-ben pedig Glenn Close alakításában láthattuk a gonosz nőszemélyt.

Glen Close Cruella De Vil
Glenn Close És Az Animációs Szörnyella / Kép: E! News

A filmben olyan további sztárok is szerepelnek, mint Emma Thompson, Paul Walter Hauser vagy a Trónok harcából ismert Joel Fry. A Cruella rendezője nem más, mint Craig Gillespie, akinek az Én, Tonya című életrajzi filmet is köszönhetjük.

A Disney megtalálta, ki játszhatja el Arielt A kis hableány élőszereplős változatában

Az énekes-színésznő Halle Bailey részese lehet a Disney világának, hiszen őt választották ki A kis hableány élőszereplős mozifilm címszerepére. Bailey alakíthatja Triton király lázadó, szárazföldi életre vágyó lányát, Arielt. Halle Bailey a Chloe x Halle R&B stílusú zenei formációból lehet ismerős, amiben lánytestvérével közösen énekel.

A Disney már ki is tűzte legújabb élőszereplős filmjének premierdátumát 2021. május 28-ra.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet