Nézem Film Itt vannak az idei Emmy-díjazottai, Peter Dinklage megkapta harmadik...

Itt vannak az idei Emmy-díjazottai, Peter Dinklage megkapta harmadik szobrát

Promóció

A hetvenedik gálán összecsaptak a streamelő óriások, de némi romantika is akadt. Mutatjuk az Emmy-díj idei tulajdonosait!

Promóció
- Advertisement -

Szeptember 17-én zajlott a 70. Primetime Emmy Díjátadó, ahol a Saturday Night Live-ból ismerős arcok, Colin Jost és Michael Che vezették a műsort. A televíziózás legutóbbi évének legnagyobb pillanatait vették számba a los angelesi Microsoft Theater falain belül, ahol főleg az HBO és a Netflix versenyzői keltek birokra.

Bend the knee. #GameofThrones has won 9 #Emmys this year, including “Outstanding Drama Series,” continuing its reign with more #Emmys than any other scripted series.

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Az előbbi 108, míg a konkurens 112 jelölést tudott felmutatni, melyet mindkét szolgáltató óriás 23-23 szobrocskára tudott beváltani.

Nagyot ment a:

The Crown

de a Trónok Harca, az HBO ékköve sem teljesített rosszul.

Claire Foy Fan on Twitter

Claire Foy and Matt Smith at the #Emmys. We love a fictional couple!

Peter Dinklage megkapta a harmadik szobrocskáját is mint mellékszereplő. Hétszer jelölték eddig, és 2011-ben, valamint 2015-ben bizonyult a legjobbnak. Köszönőbeszédében megemlítette sorozatbéli testvérét, akit Nikolaj Coster-Waldau alakít: akár ő is nyerhette volna a díjat.

ℝίτα 🌸 on Twitter

2016 vs 2018 We love an upgrade 😍💕 #Emmys

Ettől persze begőzöltek a rajongók, akik hajlanak arra a teóriára, hogy Tyrion egy Targarryen lehet. Dinklage a Ladbible oldalán elmesélte, hogy hiányzott neki a forgatások idején new yorki otthona, de annyira összekovácsolódtak az írországi munka során, mint egy igazi nagycsalád.

Game of Thrones on Twitter

Raise a glass. Peter Dinklage has won “Outstanding Supporting Actor in a Drama Series” at this year’s #Emmys. #GameofThrones https://t.co/42XKhBMK2e

Így nehéz lesz elengednie a lassan a végéhez közeledő fantasy-folyamot is.

CNN on Twitter

Game of Thrones” reigns again, reclaiming the best drama award at the #Emmys https://t.co/VukH04Gwmw

Az Amazon filmsorozata, a The Marvelous Mrs. Maisel öt trófeát csípett meg, köztük a legjobb vígjátékét is; és a Versace-krimi is begyűjtött jó pár elismerést.

Még egy lánykérésre is sor került: Glenn Weiss rendező-producer a 11. szobrocskájával a kezében megragadta az alkalmat, és a világ színe előtt meglepte barátnőjét egy letérdelős eljegyzéssel.

Promóció
ForrásNuus
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3