Őket díjazták a 2019-es Emmy-díjátadón és aligha lepődtünk meg

Szeptember 22-én már 71. alkalommal osztották ki az Emmy-díjakat: a legjobb drámai sorozat a Trónok harca, a legjobb vígjátéksorozat a Fleabag, a legjobb minisorozat pedig a Csernobil lett, de többek között Peter Dinklage, Bill Hader, Michelle Williams és Patricia Arquette is örülhetett az elismerésnek.

A tévés Oscarnak is nevezett Emmy díjátadója magyar idő szerint szeptember 23-án hajnali öt körül ért véget, egy nagyjából háromórás gála keretében osztották ki az elismeréseket.

emmy díj jelöltek 2019 trónok harca csernobil sorozat2
Íme, a 2019-es Emmy-díjátadó színpada / Fotó: Getty Images

Az est különlegessége volt, hogy ezúttal nem volt hivatalos házigazda, egy rajzfilmfigura, a Simpson családból ismert Homer Simpson után Anthony Anderson és Bryan Cranston is színpadra lépett, velük indult a gála.

A nagy sikerű, Emmy-díjas Seinfeld újranézhető a Netflixen

Az Office és a Jóbarátok után Jerry Seinfeld humorista kalandjait is újra átélhetjük a Netflix en. Azonban csak 2021-től, amikor az említett első két sorozat jogai lejárnak, erősítette meg a szolgáltató a hivatalos Twitter-oldalán. Az Office a tervek szerint az NBC Universal streaming felületén folytatja tovább.

A 71. Emmy-díjakat végül az alábbi produkciók és színészek nyerték a főbb kategóriákban:


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból