Javában zajlik a 2019-es EP-választás. A Colonia Rostallo Kulturális és Hadtörténeti Alapítvány római kori hagyományőrző tagjai pedig az európai parlamenti választáson római kori öltözékben adták le szavazatukat.

A 2019-es EP-választás voksait ma, vasárnap adhatják le a magyar állampolgárok szerte  a világban. A Colonia Rostallo Kulturális és Hadtörténi Alapítvány pedig nem elégedett meg az egyszerű szavazással.

A Spotify is beszáll az EP-választási kampányba – 70 millió európainak üzeni: szavazz!

A Spotify az Európai Unió minden tagállamából kiválasztott egy-egy dalt az általuk összeállított playlistbe. Szeretnék, ha a Get Vocal, Europe névre keresztelt kampánynak köszönhetően minden európai választópolgár kivenné a részét a politikából olyan szinten is, hogy szavaz. A Spotify olyan népszerű mémek koncepcióit kölcsönözte az óriásplakátjaihoz, mint az „Én, szintén én”, ami az emberek ellentmondásos vonásait hangsúlyozza.

Volt, aki páncélban és karddal, de olyan is akadt, aki tógában jelent meg a nemesvámosi polgármesteri hivatalban.

Ep Választás 2019 Római Katona
A 2019-Es Ep-Választáson A Colonia Rostallo Kulturális És Hadtörténeti Alapítvány Római Öltözetben Szavazott / Fotó: Varga Gyöngyi / Mti

Az eddigi mutatók alapján az mondható el, hogy 11 százalékponttal többen szavaztak idén, mint öt éve. Te már voltál #szavazni?

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet