Azóta is élete legszörnyűbb emlékeként élnek benne a történtek.

Nyelvi problémák okozták az ijedtséget

Az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi vendége Erdei Zsolt volt, aki elmondta, hogy a legtöbb szülőhöz hasonlóan nagyon félti a gyerekeit, élete egyik legmegrázóbb élménye pedig egy olyan eset volt, ami meg sem történt, csak egy félreértés volt.

Mint megvallotta, első gyerekének, Viktornak az édesanyja belehajtott egy fába, miközben a kisfiúért ment az óvodába, amiről telefonon értesítette Erdeit. A bokszoló a nagy ijedtségben azonban félreértette német nyelvű párját és azt hitte, hogy a fiával történt baj.

Nekiment egy fának autóval. Zaklatott volt a hangja én meg azt értettem, hogy meghalt a fiam. Néhány másodpercig az volt bennem, hogy meghalt a fiam és már csak ettől a tudattól is napokig zokogtam és a mai napig a legszörnyűbb emlékem az életemben

mondta Erdei Zsolt.

Erdei Zsoltnak édesanyja halálát a mai napig nehéz feldolgozni

Párja és fia mellett őszintén beszélt az édesanyjával való viszonyáról is a sportoló. A mai napig könnyes szemmel beszél imádott édesanyja elvesztéséről Erdei Zsolt.

Mint mondta, sorra érték az asszonyt a csapások, kórházba nem akart menni, családja körében, méltósággal küzdött a gyilkos kórral, ám amikor már méltatlan állapotba került, a Madár becenevű egykori ökölvívó bevallotta: maga fohászkodott, hogy legyen vége az imádott asszony szenvedéseinek.

Ez egy hosszú folyamat volt. Jött először a mellrák, a kórházban kivették a csomókat. Utána nem volt gond egy darabig, de valamilyen rutintüdőszűrésre elment, és felfedeztek a tüdejében egy-két tumort. Utána agydaganat is lett, végül áttétek lettek a szervezetében

– sorolta meg-megállva a bokszoló, aki nem tudta elrejteni érzéseit a kamera előtt.
“Túl korán ment el, és ilyenkor az ember picit elveszíti a hitét. Nagyon családcentrikus volt, az unokái voltak a mindenei, megérdemelte volna még, hogy a legkisebbel is találkozzon és az ölében tarthassa. Ráadásul Vilmoska nagyon hasonlít is rá, főleg a szeme, ami ugyanolyan kék, mint az övé volt. Mintha az ő reinkarnációja lenne” – magyarázta Erdei, akinek most is összeszűkült a torka édesanyja emlékétől.

“A szüleim korán elváltak, az anyukám egyedül nevelt fel. A második házassága sem sikerült jól, én pedig a családfő, családfenntartó szerepét kaptam. Nehéz élete volt, én pedig végigkísértem ebben. Összekovácsolt minket a sok megpróbáltatás, de a mi kapcsolatunkat mindig is a szeretet határozta meg, ez volt a kulcs” – vallotta meg Erdei.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet