Nem utasította el.
Azonos a csillagjegyük, mindkette az Alföldről származnak, és hamar kiderült, egy hullámhosszon vannak. Erdélyi Mónika és Jákob Zoli között barátság szövődött.
Nemrégiben nemtelen támadás érte Mónikát, aki se édesanyjának, se barátnőinek nem tudta kiönteni a lelkét, mert nem érte el őket, így gondolt egyet, és felhívta a milliárdos vállalkozó barátját. Zoli azonnal felvette a telefont.
“Fél órán keresztül ápolta a lelkemet. Általában én vagyok mások lelki szemetesládája, de ha igazságtalanul bántanak, megbénít a fájdalom. Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak. A lelki társam lett. Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet hogy egyszer erre is sor kerül” – árulta el a Hot!-nak Mónika.
“A lelki társam lett. Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet hogy egyszer erre is sor kerül” – tette hozzá.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet