Bizony, érezhető köztük a kémia.
Felröppent a hír, hogy a mosolygós műsorvezető-youtuber és a tavalyi Nagy Ő között több van barátságnál. Most végre minden kiderült.
Erdélyi Mónikát és Jákob Zoltánt látva mindenesetre érezhető a kémia – jegyzi meg a hot! magazin újságírója. A lapnak most interjút adott Mónika, aki azt is elárulta, mikor találkoztak először.
Egy évvel ezelőtt kezdődött minden, és pillanatok alatt megérezték a másikban a rokonlelket. Kiderült, hogy mindketten alföldiek, és még a horoszkópjuk is egyforma: Mérleg csillagjegyűek Skorpió aszcendenssel.

Kapcsolódó cikk

– …nagyon hamar egymásra hangolódtunk. Rögtön megfogott Zoli humora és lazasága. – kezdi Mónika a magazinnak, elárulva, hogy a minap igazságtalan támadás érte, amit úgy érzett, azonnal elmondana valakinek.
– Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és félórán keresztül ápolta a lelkemet. (…) Zoli nem először bizonyította meg, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog.

Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak: a lelki társam lett.

– Nagyjából hetente találkozunk. Zoli már jól ismeri Mollit, én pedig a nagyfiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban.

Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. ha vele vagyok, úgy érzem, olyan, mintha töltőre tennének.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet