Ha egy sorozat sikeres, akkor érdemes meglovagolni a sikert. A Stranger Things alkotói sem ültek sokáig: hamarosan jön a legújabb Stranger Things-videójáték, természetesen hű maradva a sorozat ’80-as évekbeli hangulatához.

A 2018-as Videójáték Díjátadón a Duffer fivérek végre bejelentették a videojáték szerelmeseinek, a sorozatból 16-bites játékot készítenek, Stranger Things 3: The Game címmel. A címből már kiderül, hogy a játék a sorozat harmadik évadára reflektál, ami 2019 nyarán kerül bemutatásra. Addig is maradnak a hírek, és a szereplők Instagramoldalai.

Business Insider
A Híres Karakterek Hamarosan Videojátékon Köszönnek Vissza / Fotó: Business Insider

A Netflix a Bonus XP nevű indie játékfejlesztővel fejleszti videojátékot. Az összes platformon elérhető lesz, és ami a legjobb: akár csapatokban is lehet játszani, mint Eleven és barátai. Így ha nem is lehetünk részesei ennek a nagyszerű sorozatnak, legalább videojátékon keresztül átélhetjük milyen szörnyeket agyonlőni Elevenként vagy Mikeként.

MEGABRÉKING: Vége a Stranger Things harmadik évad forgatásának

A ’80-as évek Amerikájában játszódó Stranger Things 2016-ban debütált, és azonnal a szívekbe zárta magát. Egy raklap intertextus, filmes- és popkulturális utalás érhető tetten a sorozatban, és a gyerekszínészek is egytől-egyig imádnivalók. És még tavaly év végén bejelentették, hogy jön a következő évad.

Bár egyelőre várni kell a nagy napra, amikor a nappaliban ülve visszatérhetünk a ’80-as évekbe, azért a videojáték előzetesét már most megnézhetjük. Aki szereti a sorozatot és ezt a korszakot, nem fog csalódni: elég ütősre sikeredett.

Íme a játék előzetese:

Stranger Things 3 The Game Announce Trailer – The Game Awards 2018

The Stranger Things universe is coming to the gaming space with a retro-style game from developer BonusXP. Watch more from the 2018 Game Awards here! https:/…

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet