A thaiföldi rendőrség keres egy erotikus modellt és barátját, amiért egy szexvideót készítettek egy természetvédelmi területen.

A rendőrség egy párt keres, akiket akár három év börtönbüntetésre is ítélhetnek, miután egy thaiföldi természetvédelmi területen szexvideót rögzítettek az OnlyFans-csatornájukra, ezzel kivívva a helyiek haragját, írja a DailyStar.

A videóról tetoválásairól azonosították a 27 éves erotikus modellt, Khang Bungot, a férfi beazonosításán pedig még dolgoznak a hatóságok.

A felvétel a Trat tartományhoz tartozó Koh Chang szigetén készült, egy erdő közepén. A helyiek tettek panaszt, miután felismerték a videón látható hidat, ami népszerű helyszín volt turisták számára, hogy a természetben gyönyörködjenek. A helyiek úgy gondolják, tiszteletlenség volt leforgatni a videót a szülővárosukban.

A még mindig viszonylag konzervatív országnak számító thaiföldi törvényei kimondják, hogy „a pornográfia kereskedelmi célú terjesztése vagy nyilvános bemutatása céljából történő előállítása, előállítása, birtoklása, importálása, exportálása vagy terjesztése” akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető, emellett akár 60 000 baht (670 ezer forint) pénzbírsággal járhat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.