Egy barátja kérte meg a hobbifotóst, hogy jöjjön el az esküvőjére fényképezni. Eleinte el sem akarta fogadni az ajánlatot, és hamar meg is bánta, hogy végül igent mondott.

Gondolta, egy falatot azért csak ehet az egésznapos munka alatt

Kutyakozmetikusként dolgozik az a fotós, aki a Redditen osztotta meg a történetét, amiről végül a 24.hu is cikkezett. A kutyakozmetikus barátja azért kérte fel a fotózásra, mert ezzel próbálták alacsonyan tartani a rendezvény költségeit, és azzal győzték meg, hogy nem várják, hogy tökéletesek legyenek.

A fotós a menyasszony készülődésétől egészen a ceremóniát követő fogadásig dokumentálta volna az esküvőt, és összesen 250 dollárt ígértek neki a 10 órás munkáért cserébe. A munka hossza miatt gondolta azt, hogy amikor felszolgálták a vacsorát, ő is bekaphat majd valamit, de tévedett. Az ifjú pár azt mondta neki, hogy nem hagyhatja abba a munkát annyi időre sem, amíg enne valamit, és az asztalnál sem biztosítottak neki helyet.

A fotós már az egész fizetését odaadta volna egy pohár vízért

A fotós fáradt volt és éhes, még egy pohár vizet sem tudott meginni, pedig nagy hőség is volt. A vőlegény pedig közölte vele, ha nem folytatja a fényképezést, nem kapja meg a pénzét sem.
Ekkorra már úgy érezte, a fizetés egészét odaadná öt perc pihenésért és egy pohár vízért. Így megkérdezte a vőlegényt, biztos-e ebben, majd mikor igennel felelt, a szeme láttára kitörölte a készített képeket, és közölte, hogy ő akkor a továbbiakban nem szeretne a fotósa lenni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet