Nem mindig felhőtlen az anyóshoz fűződő viszony, de talán a menyasszony megmérgezése az esküvőn mégiscsak túlzás.

A leendő anyós szerint balesetek történnek

Egy az egész családot egy térbe kényszerítő esemény, mint például egy esküvő, gyakran jár konfliktussal és feszültséggel. Az esküvőszervezők megannyi hajmeresztő sztorival szolgálhatnak, akik a zökkenőmentes lebonyolítás mellett a családi drámát is végigasszisztálják.

A 24.hu cikke számolt be a Callie nevű esküvőszervező történetéről, aki állítása szerint dolgozott egy lagzin, ahol a leendő anyós megpróbálta megmérgezni az arát. A vőlegény anyja egy általa rendelt, kókuszos süteménnyel kínálta meg a menyasszonyt, aki nagyon súlyosan allergiás a kókuszra.

TikTok

No Description

A tragédiát a vőlegény előzte meg, aki észrevette, mire készül az anyja, és közbeavatkozott. Ezt kínos csend követte, érthető okokból mindenki meg volt döbbenve, de az anyós nem mutatta a megbánás jeleit sem. A vőlegény elvesztette a fejét, és kérdőre vonta anyját, aki Callie elmondása alapján annyit reagált, hogy „balesetek történnek, kedvesem”, majd távozott az esküvőről.
A videó, amiben Callie elmesélte a történetét, augusztus óta 1,2 millió megtekintést és 226 ezer lájkot tudhat magáénak a TikTokon, és sokkolta a közönséget.

Örökbefogadott a rendőr egy 4 éves kislányt, miután megmentette bántalmazó gondviselőjétől: „Boldog és kivirult”

Komikus, éles eszű, egyedi karakterként jellemzi a kislányt Brian Zach, és azt mondja, az otthonukban csak úgy kivirult.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet