Egy menyasszony elmondása szerint nem volt más választása, mint hogy kirúgja a tanúját az esküvőjéről, mert az ragaszkodott hozzá, hogy a menyasszony exét hozza az esküvőre.

Egy nő a Redditen mesélte el a történetét, hogy miért hozta meg a döntést, hogy két héttel a nagy nap előtt kirúgja a tanúját az esküvőről, írjaMirror.

A legjobb barátnőjét kérte fel tanúnak, és a nő nem nyújtott sok segítséget az esküvő szervezésében sem. Azután előállt a kéréssel, hogy hadd hozza el a párját a nagy napra, aki történetesen a menyasszony exe volt az egyetemi időkből. 

menyasszony elmondta, nem bánja, hogy barátnője a volt párjával van együtt, de a vőlegényével megegyeztek arról, hogy nem lesznek exek az esküvőn. 

De a tanú nem fogadta el a nemleges választ, azt mondta, az ő esküvőjén lesznek exek, és miután a pár nem engedett a kérdésben, teljesen kivonta magát a szervezési feladatok alól. Amikor kérdőre vonták, a barátnő azt mondta, az, hogy nem viheti a párját, azt az érzést keltette benne, hogy őt nem értékelik. 

Ezért a menyasszony végül úgy döntött, kirúgja a tanút az esküvőről, és nem hívja meg egyiküket sem. A kommentelők többsége megértette a leendő feleség döntését. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet