Shayla Herringtonnak egy esküvői fotós árulta el, hogy három egyszerű jelből megállapítható, hogy a jegyespár nem fog együtt megöregedni.

15 év tapasztalat után alakultak ki az esküvői fotós teóriái

Az esküvői fotós 15 éve dolgozik a szakmában, és elárulta Shayla Herringtonnak, mire kell figyelni, ha rá akarunk jönni, tartós lesz-e a házasság. A fotós szerint ezt három apró jelből meg lehet állapítani.

Shayla TikTok-videóban adta tovább a tudást, és megkérdezte a követőit, hogy egyetértenek-e vele. A kommentelők többsége a Mirror szerint úgy gondolta, a jelek megállják a helyüket.

Shayla Herrington jeleivel egyetértett a többség

Az első jel, hogy a pár külön fotózkodik több, mint három képen. Herrington ezt logikusnak találja, egy-két képet csináltatnál például a szüleiddel, de gyanús, ha több, mint három képből küldöd el a párodat.

TikTok

No Description

A második, hogy a koszorúslányok és a tanúk kerülik az előkészületek vagy beszédeik során a pár másik tagjának említését. Ez jelzi, hogy a vőlegény vagy a menyasszony barátai nem kedvelik a jövendőbelit.
A végső pedig talán a leglogikusabb, ha az ifjú pár több időt tölt a lagzin a családjával vagy barátaival, mint a párjával, az egyértelmű jelzés, hogy valami nincs rendben.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet