Miután története bejárta az egész világot, a fotós, aki kitörölte az esküvői képeket, mert nem vették emberszámba, elmesélte a fejleményeket.

A vőlegény el sem mondta, mi történt

Az eredetileg kutyakozmetikusként dolgozó nő – fotós árakhoz képest –, potom pénzért vállalta el barátja esküvőjét. Ott azonban a vőlegény nem engedte, hogy akár egy percre is pihenjen, vagy egyen egy falatot, úgyhogy a fotós szeme láttára törölte ki a készített képeket. A nagy érdeklődés miatt a nő Redditen jelentkezett a történet folytatásával.

A 24.hu cikke szerint az újdonsült feleség kereste fel a fotóst a nászút után, hogy megbeszéljék a történteket. Mint kiderült, a férj elhallgatta a nézeteltérést, és azt hazudta, a képek a kamera problémái miatt vesztek el.

A fotós és a feleség végül találtak megoldást

A fotós elmesélte, mi történt, és bevallotta, bűntudata van a történtekért, de továbbra is úgy gondolja, hogy nem szabad így bánni valakivel, pláne, ha szívességet tesz. A feleség pedig felajánlotta, hogy találjanak ki valamit, amivel jóvá lehetne tenni a dolgot.
Végül abban maradtak, hogy az eredetileg megbeszélt árért készít egy fotósorozatot az ifjú párról. A nő azt is felajánlotta, hogy megpróbálja visszaállítani a törölt képeket az SD-kártyáról, de a pár inkább azt mondta, borítsanak fátylat a történtekre.
A fotós egyébként az esküvőn több fotós felkérést is kapott a vendégektől.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet